„DA VLASTU KORONA UBIJE, TO MI JE UŽASNO“ - Voja Brajović skrhan zbog smrti kolege: On bi nadživeo Kirk Daglasa!

Novosti online

24. 03. 2021. u 14:10

VOJA Brajović oprostio se od kolege Vlaste Velisavljevića, koji je danas preminuo, i otkrio kako će se on sećati glumca.

„ДА ВЛАСТУ КОРОНА УБИЈЕ, ТО МИ ЈЕ УЖАСНО“ - Воја Брајовић скрхан због смрти колеге: Он би надживео Кирк Дагласа!

Foto: V. Danilov

Vlasta je preminuo usled borbe sa korona virusom, a Voja kaže da je uvek bio "obožavan čovek" i plemenito biće.

-To što ste izjavi saučešće je nešto što sve naše kolege zaslužuju - ne samo mi koji se poznajemo više od 50 godina, nego i ovi najmalađi. On je prosto jedan obožavani čovek iz prostog razloga što je takvo jedno plemenito biće - a to se retko rađa i pojavi na našim prostorima. To je čovek koji pored svih tih muka koje je imao od najranije mladosti - ratovi, zatvori, logori, nemaštine... I pored toga je imao takav duh... Pored svih udaraca u životu sačuvao je nežne dodire njegove dušice. Zato je bio tako obožavan, jer je zračio tom toplotom sa dodirom tuđeg srca - kaže Voja i dodaje:


- Mi smo njega doživljavali kao našeg najdražeg zaštitnika, tj. podržavaoca u svemu što radimo - ne samo u profesiji, već i životu. On je učestvovao u našim životima - i lepim i teškim. To je čovek koji se nasmeje i na svoj račun, to je čudesno. Nemaju veze te godine, svi se tešimo da su ipak to godine koje svako treba da poželi. Gubitak je gubitak. Najžalije mi je što je Vlasta žrtva korone. To mi je najgore. On bi nadživeo Kirk Daglasa. Ali da njega korona ubije, to mi je užasno. Najteže i nagluplje mi je.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna