NOVI MUZIČKI ŠOU-PROGRAM na RTS 1: "Studio" po meri muzičkih sladokusaca

M. J.

19. 03. 2021. u 11:44

NOVI muzički šou-program "Studio", kroz koji će nas voditi Slavko Beleslin i Bojan Ivković, emitovaće se u subotu, 20. marta, od 21.00, na RTS 1.

НОВИ МУЗИЧКИ ШОУ-ПРОГРАМ на РТС 1:  Студио по мери музичких сладокусаца

Foto Đ. Barudžija

U prvoj emisiji publika će uživati uz Sašu Matića, Nevenu Božović, Tonija Cetinskog, a gosti iznenađenja biće legendarni muzički sastav čije su se pesme pevale širom nekadašnje Jugoslavije.

Inače, muzički gosti u ovoj emisiji izvodiće svoje najveće hitove, a neki i obrade raznovrsnih evergrin i novijih numera. Bilo da je reč o već poznatim ili novim pesmama, svaku od njih čućemo prvi put, jer će biti izvedene u drugačijim muzičkim aranžmanima.

Pevač Saša Matić uzbuđen je zbog učešća u novom projektu, koji obećava da bude pravi televizijski spektakl:

- Čućete nekoliko mojih pesama u novim aranžmanima, a posebno mi je drago što smo uradili jednu divnu poznatu izvornu numeru, koju mnogo volim - dobila je neku novu energiju.

Novi TV format predstaviće raskoš umetničke, stilske i autorske raznovrsnosti značajnih aktera muzičke scene našeg regiona, kao i primere uspešnih saradnji. Uz atraktivnu sliku i savršen kvalitet zvuka, svaki nastup biće jedinstven muzičko-scenski spektakl. A u svakoj emisiji zavirićemo i "iza scene" i ispratiti kako se odvija kreativni proces stvaranja pesama ili novih muzičkih aranžmana.

Impresivna scena, prečnika preko 20 metara, sa LED ekranima višim od pet metara, kreirana je tako da se vizuelni doživljaj adaptira prema pesmama i muzičkim gostima.

- Video sam kako izgleda studio emisije, kao i scenografija. Jedva čekam da stanem na binu, odmah mi se vratio onaj fenomenalni osećaj. Shvatio sam koliko nam nedostaju veliki muzički događaji i glamurozne scene. Ovo je prava stvar koja je trebalo da se desi - rekao je Toni Cetinski.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri