VESELI ČETVERAC I RASPEVANI GOSTI: Na snimanju Šou-programa "Luda noć"

JELENA BANjANIN

26. 10. 2020. u 18:41

NOVI, četvrti ciklus zabavnog šou-programa "Luda noć" ponovo je okupio najveće zvezde domaće popularne muzike u studiju 9 Radio-televizije Srbije na Košutnjaku.

ВЕСЕЛИ ЧЕТВЕРАЦ И РАСПЕВАНИ ГОСТИ: На снимању Шоу-програма Луда ноћ

Foto V. Danilov

Uz poštovanje svih propisanih mera zdravstvene zaštite, uvedenih zbog pandemije virusa korona, snima se nova sezona, koja na Prvi program RTS stiže 31. oktobra, subotom od 21.00.

Ekipa "TV novosti" zavirila je na snimanje četvrte emisije u kojoj je sjajno raspoložena ekipa, sastavljena od naših najpoznatijih pevača i muzičara, oživela vreme nezaboravnih muzičkih hitova.

Foto V. Danilov

Prvi su na binu stupili domaćini programa - Dragana Kosjerina i Kristina Radenković u svečanim haljinama pod ruku su išle sa Sašom Joksimovićem i Stefanom Popovićem. U publici je bilo upola manje ljudi sa maskama, ali jačina aplauza nije bila umanjena.

- Nova voditeljska postava donosi nešto drugačiju atmosferu. Svako ko izađe na scenu ima lični pečat. Od prve sezone dolaze vrsni muzičari, koji dobro poznaju domaću muziku, osećaju scenu, vrhunski pevaju uživo, a to je i autentičnost ove emisije - kaže nam Dragana Kosjerina.

Kao i do sada u "Ludoj noći", poznate ličnosti, podeljene u dva tima, nadmeću se kroz muziku i igru. Ovog puta, pod imenom "Biseri", okupili su se Tanja Banjanin, Ana Stanić i Mladen Lukić. Na suprotnoj strani, kao "Struka", nastupili su Ivana Peters, Leontina i Goca Tržan. Usledila je prva igra "Trojka" u kojoj su voditelji proverili poznavanje domaće muzičke istorije.

Foto V. Danilov

Orkestar "Luda noć" ubrzo je zasvirao, binu su ispunili plesači u šljaštećim kostimima i svetlucavim maskama. Pevači su uz prateće vokale "Vatrena krila" uživo izvodili numere benda Cacadou Look i Viktorije. Niko u studiju nije ostao ravnodušan na pesme koje su podigle energiju.

- U žaru snimanja nekada se zaboravimo, pa se odgurnemo. Sve će to sigurno da se primeti, pogotovo zato što je ovde mnogo ljudi. Posebno pazimo na igrače, radimo sve što je do nas, ali nadamo se samo da će zabava u ovo vreme moći ljude barem malo da razveseli - kaže nam Kristina Radenković.

Usledila je rubrika "Džuboks" u kojoj je odabrana tema "Volim te". Posle nekoliko pesama, među kojima se našla i "Poludeću" Olivera Mandića, na binu je izašao čuveni "Kerber", koji nas već skoro četiri decenije poziva da se volimo. Najveseliji uz Nišlije bio je Stefan Popović, koji se zbog snimanja "Lude noći" iz Australije preselio u Srbiju.

- Tamo se "guraju" rijaliti i talent šou-programi, ali ovakava emisija ne postoji. Mislim da je to povezano sa našim regionom i narodom jer imamo u sebi žicu da budemo veseli i pravimo spektakl. Kada slušam "Kerber" zaboravljam da sam pred kamerama. Našu muziku ne slušam samo kad dođem ovde, već i u Australiji uživam u svemu, od Tome Zdravkovića, preko Bijelog dugmeta do Beogradskog sindikata - iskren je Stefan Popović.

Foto V. Danilov

Sledeća džuboksova tema bila je u vezi sa Dunavom. Atmosferu u studiju ubrzo su uzburkali vetrovi što šibaju najdužom rekom koja protiče kroz Srbiju. Poznata YU grupa, najdugovečniji bend na ovim prostorima, ove godine obeležava pola veka postojanja! Neumorni Žika i Dragi Jelić zasvirali su poznati hit sa jednakom energijom i strašću kao mladići. Na poznatu igru "Muzika i reči" nadovezala se nova rubrika "Lična karta" u kojoj su šestoro takmičara izvodili neke od svojih najpoznatijih hitova.

Poslednji segment emisije "Luda noć" je igrana forma "Podijum je vaš". Bina je uz promenu scenografije postala pozorište, a voditelji su oživeli muzičke teme "Šejn" i "Mustafa". Umesto konja šarca pred kameru je stupio motor Harley-Davidson, kojeg su zamenili šator, logorska vatra i beduini.

- Prvenstveno sam glumac i priželjkivao sam novo iskakanje u voditeljstvo jer mi je izazovno. Uglavnom poslednja igra, u kojoj sam na svom terenu, odlučuje koja ekipa će pobediti. Nekad mi stvarno bude krivo jer sam takmičar po prirodi i volim da pobeđujem. Najčešće jedva čekam poslednju igru da pokažem šta umem na glumačkom planu. Fantastično je kada se pomeša hemija našeg četverca bez kormilara - ističe Saša Joksimović.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)