VESNA ČIPČIĆ O SMRTI RIALDE KADRIĆ: Nije nam se dalo da se okupimo za "Lude godine"

A. P.

26. 01. 2021. u 18:21

ВЕСНА ЧИПЧИЋ О СМРТИ РИАЛДЕ КАДРИЋ: Није нам се дало да се окупимо за Луде године

Foto: V.Danilov

Izuzetno me je potresla vest o smrti Rialde Kadrić. Malopre sam čula, ne znam šta je uzrok, ona je mlada žena. Uvek mi je delovala, i fizički, i mentalno, kao izuzetno čvrsta i zdrava osoba. Mnogo mi je žao. Eto, nismo imale priliku ni da se sretnemo. Trebalo je na proleće da se okupimo i da radimo na nastavku "Ludih godina". Nije nam se dalo...

Ovo je za Novosti rekla Vesna Čipčić o smrti Rialde Kadrić, poznate po ulozi Marije u kultnom filmskom serijalu "Žikina dinastija".

Podsetimo, glumica Rialda preminula je preminula je iznenada sinoć u 57. godini u Atini gde je u poslednje vreme i živela.

Vest o njenoj smti objavio je i njen prijatelj Dušan na Fejsbuku, te se oprostio od nje. 

- Iz naših života otišla je sinoć Rialda Šebek (1963-2021), glumica i psihoanalitičarka, draga drugarica. Rasplakao sam se posle ne znam ni ja kog vremena -- sva kriza i depresija oko korone i ličnog života u doba ove društvene kuge nije mi dala povod da stupim u kontakt sa svojom tugom jer pokušavam da budem jak i preživim", počeo je on. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Josip Balažinec

27.01.2021. 06:43

KAKVA GROZNA KOINCIDENCA,BAŠ SAM OVIH DANA GLEDAO FILM "LUDE GODINE'" I RAZMIŠLJAO O RIALDI,O TOJ OSOBI SA PUNO POŠTOVANJA.NI U SNU NISAM POMISLIO DA ČU SAZNATI TAKO STRAVIČNU VEST KOJA ME JE JAKO RASTUŽILA! NEKA JOJ JE LAKA ZEMLJA I VEČNI MIR.ZAUVEK ČE OSTATI U NAŠIM SRCIMA I MISLIMA!