DRAME, KOMEDIJE, RATNI TRILER: U decembru nas očekuju premijere novih serija i sezona na kanalima HBO

J. BANjANIN

11. 12. 2020. u 12:34

KANAL HBO spremio je sijaset novih serija i sezona, TV hitova, za predstojeću zimu. Izdvojili smo šest najzanimljivijih ostvarenja, od drame, preko mračne triler-komedije, do čistog humora, koja ne biste smeli da propustite u decembru.

ДРАМЕ, КОМЕДИЈЕ, РАТНИ ТРИЛЕР: У децембру нас очекују премијере нових серија и сезона на каналима ХБО

Foto HBO

EUFORIJA: SPECIJAL

DRAMSKA serija "Euforija", koja je ove godine osvojila tri Emi nagrade za programe emitovane u udarnom terminu, uključujući priznanje za najbolju glavnu glumicu, koju je osvojila Zendaja, vraća se sa dve specijalne praznične epizode. Posle osam epizoda emitovanih prošle godine, premijera specijalne epizode biće 7. decembra u 20.00.

Tokom proslave Božića pratimo Ru (Zendaja) koja se još uvek oporavlja nakon što je Džuls (Hanter Šejfer) otišla vozom i ostavila je na stanici. Reditelj i scenarista serije je Sem Levinson, a Kolman Domingo iz prve sezone ponovo se pojavljuje u ovoj epizodi.

Foto HBO

STJUARDESA

MRAČNA triler-komedija "Stjuardesa", zasnovana na bestseleru Krisa Bodžalijana, koju ćemo pratiti 14. decembra u 20.00, ponedeljkom, govori o tome kako ceo život može da se promeni preko noći.

Stjuardesa Kasandra Bauden (Kejli Kuoko) budi se u hotelskoj sobi u Bangkoku, mamurna od prethodne večeri, i pronalazi mrtvo telo pored sebe. Plašeći se da zove policiju, ona se ponaša kao da se ništa nije desilo i pridružuje se ostalim kolegama i pilotima koji putuju na aerodrom. Međutim, u Njujorku je dočekuju agenti FBI i ispituju o boravku u Bangkoku. Ne znajući šta se tačno dogodilo te večeri, ona počinje da se pita da li je zapravo ubica. U osam epizoda glumiće i Mišel Gomez, Mihil Hašman, Kolin Vudel, Zoša Mamet...

Foto HBO

NORMALNI LjUDI

U ROMANTIČNOJ drami "Normalni ljudi" spoznaćemo dirljivu ali komplikovanu vezu između Merijen (Dejzi Edgar-Džouns) i Konela (Pol Meskal). Od 14. decembra u 21.00, ponedeljkom, u 12 epozoda pratićemo njihove živote, raskide i pomirenja, svu složenost intimnosti i mlade ljubavi.

Foto HBO

Merijen i Konel bili su zajedno od kraja školskih dana u malom gradu na zapadu Irske do završetka studija na koledžu Triniti. U školi, on je voljen i popularan, a ona je usamljena, ponosna i zastrašujuća. Međutim, kada Konel jednog dana dođe po svoju majku koja radi kao čistačica u Merijeninoj kući, između dvoje tinejdžera počne da se razvija čudna i neraskidiva veza koju oni odluče da kriju u javnosti. Godinu dana kasnije, oboje studiraju u Dablinu. Merijen je pronašla svoje mesto u ovom novom svetu, ali Konel se drži po strani, stidljiv je i nesiguran. U seriji igraju i Sara Grin, Ajslin Mekgakin, Dezmond Istvud...

Foto HBO

NIČIJA ZEMLjA

RATNA triler drama "Ničija zemlja" ponire u dubine građanskog rata u Siriji viđenog očima Antoana (Feliks Moati), mladog Francuza u potrazi za svojom otuđenom sestrom za koju se pretpostavlja da je mrtva. Od 3. decembra u 22.00, četvrtkom, na kanalu HBO 3, pratimo kako Antoan, raskrinkavajući misteriju deo po deo, udružuje snage sa kurdskim ratnicama, svirepim ženama i najvećom noćnom morom ISIS-a.

ŠPANSKA PRINCEZA

DRUGA sezona istorijske drame "Španska princeza", koju ćemo od 5. decembra u 19.00 pratiti subotom na HBO 3, u osam epizoda nastavlja priču o odlučnoj mladoj Katarini Aragonskoj (Šarlot Houp) kojoj je po rođenju obećan engleski presto.

Foto HBO

Na početku druge "runde", Katarina naizgled ima sve što želi - kraljevstvo, krunu i ljubav čoveka koga voli. Ipak, boriće se za opstanak braka nakon još jedne tragedije, dok će Meg Tjudor (Džordži Henli) morati da pronađe način da okupi Škotsku posle krvave bitke kod Flodena.

DRUGI RODITELjI

U DRUGOM ciklusu humorističke serije "Drugi roditelji", koji će biti emitovan nedeljom od 6. decembra u 12.00, na HBO 3, nastavićemo da pratimo grupu modernih roditelja koji se međusobno upoznaju tokom zajedničkog projekta otvaranja dnevnog boravka.

Foto HBO

Buduće i novopečene mame i tate, koje tumače Lavinija Vilson, Jasin Halah, Nađa Beker, Sebastijan Švarc, Danijel Zilman i mnogi drugi, govore o veoma ličnim iskustvima roditeljstva i ne slažu se baš uvek. Serija "Drugi roditelji" snimana je u stilu lažnog dokumentarca - glumci su osmišljavali uloge i improvizovali dijaloge pred kamerom, a u početku nisu znali tok priče i neprestano su se suočavali sa iznenađenjima.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!