MILANKO ŠEKLER U PETAK I SUBOTU NA ŠTANDU “NOVOSTI“: Autor hit izdanja „Dosije Ukrajina“ potpisuje primerke knjige

Novosti online

09. 03. 2023. u 14:06

AUTOR hit izdanja “Novosti“ - „DOSIJE UKRAJINA“ Milanko Šekler potpisivaće primerke knjige posetiocima Sajma u Novom Sadu na našem štandu u petak i subotu od 17 - 20 časova.

МИЛАНКО ШЕКЛЕР У ПЕТАК И СУБОТУ НА ШТАНДУ “НОВОСТИ“: Аутор хит издања „Досије Украјина“ потписује примерке књиге

Foto: Novosti

Zanimljivo i pitko, kao što nam je ranije otkrivao tajne o virusu korona, Šekler pred čitaoce ovoga puta stavlja činjenice koje su uzrokovale ratna dešavanja. U knjizi je dao pregled događaja u poslednja dva veka, koji su doveli do trajnih posledica u odnosima između Rusije i Evrope, kao i istorijat najvažnijih zbivanja u Rusiji i Ukrajini.

Na štandu Kompanije “Novosti” posetioci Međunarodnog sajma knjiga u Novom Sadu imaju priliku da po akcijskim cenama obogate svoju biblioteku nekim od atraktivnih naslova:  “A vi tako volite Dostojevskog” koju je priredio Želidrag Nikčević , “Pupin, lovac na zvezde”, autora Radoslava Pavlovića; tri knjige poezije Matije Bećkovića “Onamo namo”, “Mojih 80” I “100 mojih portreta”; “Stranci koji su zadužili Srbiju” Žiže Radivojević, “NOVAK - Pariske priče” Gorana Čvorovića, “8 godina u najtežem zatvoru Tajlanda” Maksima Klasanovića, “NLO and Balkanom” Dragana Vujičića; “Putnik po Svetoj Gori” Borisa Subašića i mnoge druge…

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)