DETEKTIVKE NA LIČNOM I PROFESIONALNOM ISPITU: Druga sezona serije "Široko nebo" premijerno na kanalu Foks

N. D.

23. 01. 2022. u 13:29

OD autora i izvršnog producenta Dejvida I. Kelija ("Čikago bolnica", "Ali Mekbil", "Advokatura", "Bostonski advokati", "Nevine laži", "Devet potpunih neznanaca"...), čiju vitrinu krasi čak 11 Emi nagrada, na kanal Foks stiže, 31. januara (premijerno ponedeljkom u 22.00), druga sezona krimi-drame "Široko nebo".

ДЕТЕКТИВКЕ НА ЛИЧНОМ И ПРОФЕСИОНАЛНОМ ИСПИТУ: Друга сезона серије Широко небо премијерно на каналу Фокс

Foto Foks

U osam novih epizoda, pod vođstvom kanadske glumice Ketrin Vinik (junakinje serije "Vikinzi"), nastavljamo da pratimo avanture privatnih detektivki Dženi Hojt i Kejsi Devel, kojima su se putevi na trenutak razdvojili. Kejsi se fokusirala na pronalaženje Ronalda, koji joj je za dlaku izmakao na kraju prvog ciklusa, dok se Dženi pridružila lokalnoj policijskoj stanici. Devojke se ubrzo ponovo ujedinjuju zbog tajnog zadatka. Posle velike saobraćajne nesreće, u kojoj su učestvovali kamioni, iz vozila je nestala ogromna količina narkotika i novca. Istražujući ovaj slučaj, Dženi i Kejsi shvataju da iza pljačke stoji grupa tinejdžera, koja je, verovatno, odgovorna i za sudar. Radnju će dodatno začiniti misteriozni zavodnik iz Dženine prošlosti, koji se iznenada pojavljuje u gradu, ali i stranac sa opasnim namerama. U međuvremenu, Ronalda je oteo i utamničio neko ko bi mogao da bude brat blizanac Rika Legarskog, njegovog saučesnika...

- Dženi i Kejsi su svesne da momci koji su došli u grad predstavljaju pretnju i da nisu tako bezazleni. Međutim, dok bi se Dženi iz prve sezone bez predomišljanja upustila u obračun sa bandom, ova nova je zbog svega što je preživela mnogo opreznija. Shvatila je da je život kratak, ali i da ne može da ga posmatra iz prikrajka. Ponovo je deo policije, jer je značka za opasačem jedini smisao njenog postojanja. Dženi mora živeti svoje ideale - poručuje glavna glumica serije Ketrin Vinik, ističući da će novi ciklus popularnog trilera gledaocima doneti mnogo drame, a njenoj junakinji otvaranje starih rana.

Kada je reč o odnosu sa njenom partnerkom Kejsi - situacija je i dalje zategnuta.

- Čini mi se da se Dženi i Kejsi najviše razlikuju u pogledu njihovih ambicija i ciljeva.

Kejsi je zarobljena u prošlosti i sve o čemu razmišlja jeste to da reši slučaj Ronalda Pergmana, vozača kamiona i kidnapera devojke iz prve sezone. Dženi je, međutim, svesna da je svet pun ljudi koji su u opasnosti i kojima treba pomoći. Zbog toga se i pridružila policiji. Ona ne razume njenu opsesiju i zbog toga je njihov odnos u drugom ciklusu pred pucanjem.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)