POGORELIĆ U NOVOM SADU: Slavni pijanista 10. oktobra na velikoj sceni SNP

J. S.

03. 10. 2021. u 13:45

JEDAN od najpoznatijih pijanista Ivo Pogorelić, uz pratnju Vojvođanskog simfonijskog orkestra pod upravom maestra Srboljuba Dinića, nastupiće 10. oktobra na Velikoj sceni Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu (20 sati).

ПОГОРЕЛИЋ У НОВОМ САДУ: Славни пијаниста 10. октобра на великој сцени СНП

Foto SNP

U produkciji Vojvođanskog simfonijskog orkestra i Muzičke omladine Novog Sada, Pogorelić, rođenjem Beograđanin (1958) izvešće Novosađanima "Koncert za klavir i orkestar br. 2" Frederika Šopena. Orkestar će zatim svirati Uvertiru za operu "Čarobni strelac" Vebera i Simfoniju br. 4 ("Italijanska") Mendelsona.

Tokom više od četiri decenije raskošne pijanističke karijere, Pogorelić je ostvario autentična dostignuća, koja podjednako cene i publika i kritika, dok su njegovi koncerti širom sveta stekli status željno iščekivanih događaja. Pogorelić je minulih decenija nastupao sa svim vodećim orkestrima današnjice poput Bečke i Berlinske filharmonije, Londonskog, Bostonskog i Čikaškog simfonijskog orkestra, Njujorške filharmonije...

Karte za koncert u SNP su u prodaji na blagajni pozorišta po ceni od 6.000 dinara (parter) i 5.000 dinara (balkon).Produkciju događaja potpisuju, a za prisustvo koncertu neophodno je nošenje zaštitne maske, kao i jedna od navedenih potvrda: o potpunoj vakcinaciji, o preležanoj bolesti kovid 19 (datum preležane bolesti ne sme biti stariji od šest meseci), o negativnom PCR testu, ne starijem od 72 sata, ili o negativnom brzom antigenskom testu.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)