"NEKA MU JE VEČNA SLAVA": Lepa Brena se oprostila od velikog Laneta Gutovića

Novosti online

25. 08. 2021. u 20:06

MILAN Lane Gutović preminuo je u 75. godini, a osim glumaca sa njim su sarađivali i neki pevači. Lepa Brena jedna je od onih koji su imali čast da ga poznaju i rade s njim, a sada se oglasila povodom smrti slavnog glumca.

НЕКА МУ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА: Лепа Брена се опростила од великог Ланета Гутовића

Foto: M. Labudović/Jutjub/Lepa Brena

Brena je sada otkrila kako je izgledala saradnja sa Lanetom na jendoj reklami, ali i koliko je tužna zbog njegovog odlaska:

- Veoma sam tužna zbog njegove smrti. Bio je neverovatno dobar i originalan glumac. Dok smo sarađivali bio je veoma spreman da pomogne u realizaciji likova i same scene. Neka mu je večna slava - rekla je Brena.

Podsetimo, Gutović je rođen 11. avgusta 1946. godine u beogradskom naselju Umka, a potom je živeo u Kumodražu. Poslednjih godina često je kampovao i pecao.

Lanetovi roditelji su bili prosvetni radnici. Ima stariju sestru Bojanu za koju je jednom prilikom rekao da je prema njemu uvek bila zaštitnički nastrojena. Želeo je da upiše Prirodno-matematički fakultet, ali se oprobao na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju gde je odmah primljen. Bio je u braku iz kog ima ćerku Milicu. Ona je krenula očevim putem, a osim glumom, bavi se i baletom. Krajem 2016. godine Milica se porodila pa je glumac postao deda. Više od deceniju je bio u vanbračnoj vezi sa Biljanom Knežević, balerinom Pozorišta na Terazijama. Sa njom ima sinove Janka i Spasoja.

Serije i filmovi poput „Tesne kože”, „Metle bez drške”, „Otvorenih vrata”, „Bele lađe” samo su neki od njegovih ostvarenja i projekata u kojima je dao svoj lični pečat.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a