"GLAVNI HEROJ" SA RAJANOM REJNOLDSOM U GLAVNOJ ULOZI: Američka kritika ocenila da je ovo najbolji gejmerski film

D. B. M.

10. 08. 2021. u 13:04

KOMIČNA, infantilna, opaka i brutalno surova igrica dolazi u realnost. Film "Glavni heroj", sa Rajanom Rejnoldsom u glavnoj ulozi, od 12. avgusta počinje bioskopski život.

ГЛАВНИ ХЕРОЈ СА РАЈАНОМ РЕЈНОЛДСОМ У ГЛАВНОЈ УЛОЗИ: Америчка критика оценила да је ово најбољи гејмерски филм

FOTO: Promo

U središtu radnje je bankar koji vodi naizgled dosadan život, dok se pored njega dešavaju nestvarne i nerealne stvari, on otkriva da je sporedni lik u brutalnoj video igrici nazvanoj "Slobodan grad". Kada je Gajeva banka opljačkana sedamnaesti put u danu, on počinje da shvata da stvari ne idu kako treba.

Gaj do trenutka kada shvati da je sporedni akter u video igrici predstavlja čoveka od navike, ima svoje dnevne obaveze i nikada nije učinio ništa neobično. Uvek je ozaren, nasmejan i pomalo naivan.

- On je neverovatno optimističan, ima svoju dnevnu rutinu od koje ne odstupa, ali sve dok ne naiđe na nju - ženu koja mu pomaže da odraste i sazri. Mislim da s tim ljudi mogu da se povežu - izjavio je Rejnolds.

Reditelj Šon Levi o njegovoj ulozi ima samo reči hvale:

- Glavni heroj je priča o čoveku koji nikada nije živeo u ovom lažnom svetu, nego je sačuvao dobrotu i nevinost deteta. Iz toga proističe njegov humor koji svi toliko volimo, s druge strane imamo protagonistu čije uspehe doživljavamo kao lične baš zato što su iskreni.

Za svoju partnerku u filmu, Džodi Komer, Rajan Rejnolds je rekao da ga po glumačkom umeću podseća na Meril Strip sa početka karijere. Ona igra prelepu Mili, dizajnerku video igrica, ali to nije sve - ona ima borbenu avatarku u igrici koja odiše zavodljivošću i neukrotivim duhom, koja se bori protiv svega što joj se nađe na putu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!