IZLOŽBA O ROBOTIMA: Najbolji radovi u Galeriji Dečjeg kulturnog centra Beograd

V.V.S.

13. 07. 2021. u 14:59

POVODOM stogodišnjice od nastanka reči "robot", Ambasada Republike Češke u Beogradu i Dečji kulturni centar Beograd organizovali su likovni konkurs na temu "Robot pomoćnik i zabavljač".

ИЗЛОЖБА О РОБОТИМА: Најбољи радови у Галерији Дечјег културног центра Београд

Dečji kulturni centar

Stigli su mnogobrojni dečji radovi ( uzrasta od četiri do šesnaest godina), a stručna komisija odabrala je one koji će biti prikazani na izložbi: svečano otvaranje je u Galeriji Dečjeg kulturnog centra Beograd u sredu, 14. jula.

Pobednicima konkursa diplome će u ime Ambasade Republike Češke predati Petra Feikova, sekretar Ambasade i šef Konzularnog odeljenja, kao i Lidija Seničar, urednica likovnih programa Dečjeg kulturnog centra Beograd.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

NIŠTA OD SRBIJE: Otkriveno gde je Novak Đoković otišao posle Australijan opena