ŠOK FOTOGRAFIJA LEGIJE I KRISTIJANA: Nasmejani se drže za ruke, u ovakvom izdanju ih niko nije video (FOTO)

Novosti online

11. 02. 2021. u 19:45

KRISTIJAN Golubović i Milorad Ulemek Legija važili su za najopasnije momke sa beogradskog asfalta.

ШОК ФОТОГРАФИЈА ЛЕГИЈЕ И КРИСТИЈАНА: Насмејани се држе за руке, у оваквом издању их нико није видео (ФОТО)

Foto: Z. Jovanović/Tanjug/Arhiva Novosti

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj se njih dvojica, nasmejani, drže za ruke.

Naime, na jednoj Fejbuk stranici osvanula je objava u kojoj se vidi kako Kristijan i Legija prisustvuju jednom svadbenom veselju i jedan do drugog igraju narodno kolo.

Mnoge je ova fotografija šokirala jer nisu navikli da ih vide u ovakvom izdanju.

Podsetimo, Milorad Ulemek Legija osuđen je četiri puta na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora – zbog učešća u ubistvu premijera Zorana Đinđića, krivičnih dela “zemunskog klana”, četvorostrukog ubistva na Ibarskoj magistrali, kao i ubistva Ivana Stambolića i pokušaja ubistva Vuka Draškovića u Budvi, a iz zatvora će izaći tek 2044. godine kad napuni 76 godina.

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU O SMRTI BRATA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Još nije stigao zapisnik o obdukciji tela