RAZNETO TELO MEHANIČARA: U ruci nesrećnog čoveka ostao aparat za zavarivanje

Z. RAJIĆ

02. 02. 2021. u 22:10

U SELU Kruščić u opštini Kula danas je otkriven leš D.J. (58), u njegovoj mehaničarskoj radionici, u dvorištu zgrade u kojoj je stanovao.

РАЗНЕТО ТЕЛО МЕХАНИЧАРА: У руци несрећног човека остао апарат за заваривање

Foto: Z. R.

 Meštani pričaju da je stanar iste zgrade, koji ga je pronašao, zatekao jeziv prizor, jer su nesrećnom čoveku razneti delovi tela i otkinuta ruka, u kojoj je držao aparat za zavarivanje. Isprepadani komšija je odmah pozvao policiju, koja je dugo sprovodila uviđaj. Prva pretpostavka je da je D.J. nastradao od havarije nastale tokom rada, ali su oštećenja takva da je moralo da se posumnja i na nasilnu smrt.

- Teško je zamisliti da bi njega neko napao, jer je bio miran i povučen, i nikom se nije zamerio, niti bilo kome šta dugovao. Vozio je kamion i bio čuveni majstor za popravku ovih vozila. Imao je zlatne ruke. Uz sve to, bio je izuzetno jak da bi neko mogao da ga savlada – ispričao je za „Novosti“ njegov dobar poznanik.    

D.J. je bio jedan od četiri stanara zgrade, u kojoj u ostalim stanovima žive njegova rođena sestra sa porodicom, komšija koji ga je pronašao i još jedna žena. Nije bio oženjen i živeo je sa majkom, koja je nedavno preminula. 

- Raznela ga je neka eksplozija, premda je čudno da je aparat za zavarivanje, s kojim je nađen, bio ugašen. Moguće je da je esplodirala boca sa gasom na koju je aparat bio priključen ili da je detoniralo bure sa benzinom ili dizelom, na koje je pala varnica. Nadamo se da će biti razjašnjeno šta se desilo – rekao je jedan od meštana.

Ostaci tela D.J. upućeni su na obukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.    

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)