"NOVOSTI" SAZNAJU: Aleksića prijavilo još 20 učenica

E. H.

19. 01. 2021. u 21:00

BEOGRADSKA policija zatrpana je novim prijavama protiv Miroslava Mike Aleksića (69), reditelja i vlasnika škole glume "Stvar srca".

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Алексића пријавило још 20 ученица

Foto D. Živančević

Kako "Novosti" saznaju, od trenutka kada je saopšteno da je on uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno napastvovao svojih šest učenica, još 20 devojaka je podnelo prijavu policiji, tvrdeći da su i one bile njegove žrtve.

Od njih se sada uzimaju izjave, koje će biti prosleđene Višem javnom tužilaštvu, koje će zatim doneti odluku hoće li protiv Aleksića proširiti istragu.

Opširnije u štampanom izdanju "Novosti"

Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

buki

19.01.2021. 23:18

Čak i da ne osude ovog NEčoveka, zbog kako mnogi kažu, nedostatka materijalnoh dokaza, Milena i devojke su učinile veliku stvar za sadašnju decu. Teško da će mu bilo koji rodotelj dozvoliti da priđe njegovom detetu, pa će sadista biti u problemu zbog nedostatka duševne hrane. Da bi zadovoljio svoje boleštine, moraće da nađe neko dete na ulici, a tada će ga, nadam se, uhvatiti. Možda bi mogao na kratko da se pritaji, ali da promeni obrazac ponašanja, nikad, tako da će sigurno biti ponovo procesuiran, ako kojim slučajem sad bude oslobođen.

Vladimir

20.01.2021. 02:00

@buki - Hmmm....da bude oslobodjen zbog nedostatka dokaza...zalosno...mi kao drustvo nemamo pojma sta je pravda. Nadam se da cuveni apelacioni sud nece napraviti neku obarajucu presudu.