ŠALIO SE SA DEČACIMA: Šta je Aleksandar osumnjičen za nedozvoljene polne radnje rekao na saslušanju

J. S.

08. 10. 2020. u 07:20

ШАЛИО СЕ СА ДЕЧАЦИМА: Шта је Александар осумњичен за недозвољене полне радње рекао на саслушању

Foto "Fejsbuk"

ALEKSANDAR F. (36) iz Vladičinog Hana, jedan od trenera Omladinske škole FK Radnik iz Surdulice, osumnjičen da je počinio nedozvoljene polne radnje, juče po podne saslušan je u Osnovnom javnom tžilaštvu u Vranju.

Kako je za "Novosti" rekao tužilac Dragan Nikolić, on je u odbrani ponovio iskaz sa saslušanja u policiji, rekavši da se "sa dečacima šalio" i da "ništa nije u radio u smislu zadovoljavanja polnog nagona". Nikolić kaže da je tužilaštvo nakon saslušanja predložilo sudu da mu odredi pritvor do 30 dana.

Posle privođenja, iz kuće trenera uzeti su računar i telefon i poslati na veštačenje. Trenera je policiji prijavio jedan od roditelja koji je naveo da je njegov trinaestogodišnji sin primio lascivne poruke od Aleksandra F. To je bio povod za pokretanje istrage. Nezvanično, kasnije je utvrđeno da je trener navodno neprimereno dodirivao dečake, pa mu se stoga stavlja na teret krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Trener je po početku istrage suspendovan iz kluba, a informacije o pokretanju istrage šokirale su upravu FK Radnik, s obzirom na to da je Aleksandar pre dve godine primljen kao uzoran sportista i raniji trener dečjeg rukometnog kluba u Vladičinom Hanu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)