ŠALIO SE SA DEČACIMA: Šta je Aleksandar osumnjičen za nedozvoljene polne radnje rekao na saslušanju

J. S.

08. 10. 2020. u 07:20

ALEKSANDAR F. (36) iz Vladičinog Hana, jedan od trenera Omladinske škole FK Radnik iz Surdulice, osumnjičen da je počinio nedozvoljene polne radnje, juče po podne saslušan je u Osnovnom javnom tžilaštvu u Vranju.

ШАЛИО СЕ СА ДЕЧАЦИМА: Шта је Александар осумњичен за недозвољене полне радње рекао на саслушању

Foto "Fejsbuk"

Kako je za "Novosti" rekao tužilac Dragan Nikolić, on je u odbrani ponovio iskaz sa saslušanja u policiji, rekavši da se "sa dečacima šalio" i da "ništa nije u radio u smislu zadovoljavanja polnog nagona". Nikolić kaže da je tužilaštvo nakon saslušanja predložilo sudu da mu odredi pritvor do 30 dana.

Posle privođenja, iz kuće trenera uzeti su računar i telefon i poslati na veštačenje. Trenera je policiji prijavio jedan od roditelja koji je naveo da je njegov trinaestogodišnji sin primio lascivne poruke od Aleksandra F. To je bio povod za pokretanje istrage. Nezvanično, kasnije je utvrđeno da je trener navodno neprimereno dodirivao dečake, pa mu se stoga stavlja na teret krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Trener je po početku istrage suspendovan iz kluba, a informacije o pokretanju istrage šokirale su upravu FK Radnik, s obzirom na to da je Aleksandar pre dve godine primljen kao uzoran sportista i raniji trener dečjeg rukometnog kluba u Vladičinom Hanu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)