IDEM DA POPRIČAM SA MAMOM, NE SILAZITE: Popio kafu sa snajom, pa ubio majku i sebe - rođaka ispričala šta je prethodilo tragediji u Kotežu

Novosti onlajn

15. 09. 2020. u 18:55

- DRAGAN je malo pre ubistva i samoubistva bio kod snaje Nataše na kafi. Rekao joj je: "Idem, moram da popričam sa mamom, ti i deca budite tu i ne silazite."

ИДЕМ ДА ПОПРИЧАМ СА МАМОМ, НЕ СИЛАЗИТЕ: Попио кафу са снајом, па убио мајку и себе - рођака испричала шта је претходило трагедији у Котежу

Foto: Z. Jovanović

- Kako mi je Nataša rekla, otišao je, a ubrzo se začuo pucanj. Njen maloletni sin je sišao sprat niže i video nepomičnu baku na krevetu.

Ovo je ispričala rođaka Dragana S. (46), koji je u ponedeljak hicem iz pištolja ubio majku Stanku (70), a potom izvršio samoubistvo u beogradskom naselju Kotež.

Pošto je u kući ubio majku, Dragan je otišao u obližnju uličicu i u šipražju pucao sebi u glavu. Kako kaže rođaka, na dan ubistva ništa nije ukazivalo na to da će se dogoditi tragedija

- Draganova snaja sa petoro dece živi na spratu iznad Dragana i njegove majke. Rekla je da, kad je Dragan od nje sišao u svoj stan, nije čula buku ni raspravu - kaže rođaka i dodaje:

- On je bio jako vezan za Stanku, koja je bila teški psihički bolesnik, tako da je porodica mnogo brinula o njoj, naročito Dragan. Odbijala je da uzima terapiju, pravila je haos po kući. Verujemo da sin više nije mogao da gleda kako se muči ona, ali ni svi oko nje.

Rođaci kažu da su oni bili dobra i skladna porodica. Draganu je pre osam godina umro otac, a majka je već tada bila bolesna. Nakon očeve smrti Dragan je vodio računa o njoj.

- Nije se ženio, a brat je već osnovao svoju porodicu on je otac petoro maloletne dece. Problem je bio što za Stanku niko u kući, sem njenog pokojnog muža, nije bio autoritet. U poslednje vreme je pravila nesnosnu buku, nije spavala noću - kažu rođaci.

Za Dragana svi imaju samo reči hvale. Odlično se slagao sa suprugom svog brata, koji je pre osam meseci otišao da radi u inostranstvo kako bi mogao da izdržava porodicu.

- Dragan je decu obožavao, voleo je da čita parapsihološke knjige. Možda više nije mogao da izdrži ovako preveliki pritisak i da je jednostavno hteo da okonča muke svojoj majci, ali i svima oko nje. Najteže je snaji trenutno, ona još ne može da se oporavi od šoka i užasnog prizora koji je zatekla - dodao je rođak.

Niko ne zna odakle mu oružje

Kako se saznaje, Dragan nije imao dozvolu za pištolj i proverava se gde ga je nabavio.

- Članovi porodice nisu znali da je Dragan posedovao pištolj, niti je on o tome pričao. Oni uskoro očekuju dolazak njegovog brata kako bi sahranili Stanku i Dragana - kaže rođak.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)