POZNAT UZROK TRAGEDIJE U BELOJ CRKVI! Oproštajno pismo otkrilo sve, zet izbo svastiku pa se obesio

Novosti online

19. 08. 2020. u 20:33

U OKOLINI Bele Crkve oko 17 sati dogodila se jeziva porodična tragedija. Naime u porodičnoj kući pronađena su tela žene T. K. (61) i muškarca A. F. (65).

ПОЗНАТ УЗРОК ТРАГЕДИЈЕ У БЕЛОЈ ЦРКВИ! Опроштајно писмо открило све, зет избо свастику па се обесио

Foto: Facebook

Po nezvaničnim saznanjima A. F. je najpre nasmrt nožem izbo ženu, a zatim se obesio.

Pronađeno je oproštajno pismo iz  kog se može zaključiti da je par bio u emotivnoj vezi, a razlog ovog ubistva i samoubistva je taj što su se plašili osude okruženja jer je T.K. bila sestra pokojne žene muškarca koji je izvršio samoubistvo.

Prema prvim podacima sa uviđaja A. F. je sa više uboda nožem usmrtio T. K. čije telo obliveno krvlju je pronađeno u jednoj od soba. Posle zločina ubica se obesio i njegovo telo je pronađeno u drugoj prostoriji.

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)