PROSLAVLJAO DOBIJANJE VIZE PA OTIŠAO U SMRT: Saša iz Bora se radovao boljem životu, nastradao sa maloletnom ćerkom

J.ILIĆ/V.ĐORĐEVIĆ

19. 08. 2020. u 18:17

SAŠA Čanković (45) i njegova ćerka Marija (17) iz Bora, nastradali su u utorak u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš, kod mesta Mihajlovac.

ПРОСЛАВЉАО ДОБИЈАЊЕ ВИЗЕ ПА ОТИШАО У СМРТ: Саша из Бора се радовао бољем животу, настрадао са малолетном ћерком

Foto: Predrag Mitić/Facebook

Do nesreće je došlo kada je Saša, koji je upravljao motociklom marke "honda CBR 1100", u desnoj krivini, iz za sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom.

Saša je, pored ćerke, imao i sina od deset godina. On se nedavno vratio iz Kanade, gde je radio. Nameravao je da se, kada mu deca porastu, preseli tamo.

- Ponovo je aplicirao i dobio dozvolu da se vrati u Kanadu - kažu njegovi prijatelji.

Navodno, kobnog dana pošao je sa ćerkom da se provoza, završe neke poslove i da tako proslavi što je dobio vizu. Oko 16 časova se javio supruzi da kreću kući, jer se vreme pogoršalo. Nažalost, nikada se nije vratio u Bor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (7)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)