GODINAMA NISU VIDELI MARTINU: U Bačkom Petrovcu, rodnom mestu žene koja je sa suprugom ubila sinove, pa skočila u smrt

Lj.P. - Z.G.

04. 03. 2024. u 17:37

MARTINA P.S. (23) koja je, kako se sumnja, sa suprugom Lavom P.S. (25) usmrtila njihove sinovestare jednu i tri godine, a zatim izvršili samoubistvo skokom sa solitera i Bulevari cara Lazara u Novom Sadu, nije duže vreme bila u kontaktu sa svojom porodicom.

ГОДИНАМА НИСУ ВИДЕЛИ МАРТИНУ: У Бачком Петровцу, родном месту жене која је са супругом убила синове, па скочила у смрт

Foto: Privatna arhiva

 Navodno, njeni roditelji nisu ni znali da se porodila sa drugim detetom.

U njenom rodnom Bačkom Petrovcu, kažu da je  se i ne sećaju jer je pre više godina otišla odatle.
Njeni roditelji u Ulici Oktobarske revolucije u Bačkom Petrovcu, nisu hteli ništa da kažu. Nisu želeli da otvore vrata, a onda su spustili roletne.

Martini baba i deda, takođe nisu bili voljni da pričaju,  kazujući da ne znaju šta se i kako dogodilo.

Mladi bračni par je u petak uveče oko 22 časa  skočio sa krova solitera. Kada je policija u subotu popodne otišla na adresu u Petrovaradinu gde su stanovali kao podstanari, zatekli su beživotna tela njihovih sinova, a sumnja je odmah pala na njihove roditelje.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)