UBIO AMRU KAD MU JE REKLA DA ZATVARA LOKAL: Detalji smrti - pucao iz službenog pištolja dok je bio na odmoru

S. MIŠLjENOVIĆ

09. 02. 2024. u 18:01

POLICAJAC Elvis Ćustendil uhapšen je u sredu uveče zbog sumnje da je, sa više hitaca iz službenog pištolja, u tržnom centu u Tuzli ubio Amru Kahrimanović (52), suvlasnicu ugostiteljskog objekta u kojem je do tada sedeo i pio sa kolegama. Ubistvo se dogodilo oko 21 čas, nakon čega je osumnjičeni pobegao, ali je ubrzo uhapšen ispred zgrade u kojoj živi. Prema informacijama iz policije, Ćustendil nije bio na dužnosti kobne noći, a iako je, prema nekim informacijama, bio na godišnjem odmoru, niko ga nije zvao da vrati službeni pištolj, kako je predviđeno propisima.

УБИО АМРУ КАД МУ ЈЕ РЕКЛА ДА ЗАТВАРА ЛОКАЛ: Детаљи смрти  - пуцао из службеног пиштоља док је био на одмору

Foto Društvene mreže/Fejsbuk

Ćustendil je, kako su preneli lokalni mediji, u lokal je došao s prijateljima s kojima je pio. Sat pre ubistva dogodio se incident u lokalu, zbog čega je on sam pozvao policiju, jer je jedan od njegovih "kolega" u lokalu narušavao javni red i mir.

- Elvis je, naime, zvao policajce da dođu i intervenišu, što su oni i uradili i izveli su tog muškarca iz tržnog centra - naveo je izvor blizak istrazi. - Ali, on je zatim nastavio da pije, a radnica iz lokala u međuvremenu je zbog intervencije policije pozvala suvlasnicu Kahrimanović da dođe na posao, što je ona i učinila.

I tu se zatim nastavila drama, koja je završila tragično.

Kahrimanovićeva je, kako su naveli očevici, zahtevala od gostiju da napuste lokal, tražeći da plate šta su popili i da idu, ali je Ćustendil, koji je bio čest gost ovog lokala i navodno dolazio tu zbog nje, to odbio. Nakon toga, došlo je do prepirke između nesrećne žene i policajca, a onda je u jednom trenutku, kako se sumnja, Ćustendil izvadio pištolj i ispalio više metaka u Amru, a onda pobegao.

Brutalno ubistvo dogodilo se pred gostima i radnicom lokala. Prema nekim informacijama, Ćustendil i žrtva su bili u nekoj vrsti odnosa, ali članovi njene porodice izričito demantuju da je imala bilo šta sa svojim ubicom. On je, navodno, mesecima dolazio u lokal, što su potvrdili brojni svedoci, a po rečima brata žrtve Amra je pogođena sa osam metaka.

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona saopštilo je povodom o ubistva Amre Kahrimanović "da žrtva nije slučajno izabrana i da je Ćustendil išao s ciljem da puca u nju".

- O motivima ne možemo sada da govorimo, uzeti su određeni iskazi, ali još je prerano za konačnu ocenu. Policijski službenik, koji je osumnjičen nije bio na dužnosti kada se ubistvo dogodilo, a trenutno je zaposlen u Operativnom centru Uprave policije MUP Tuzlanskog kantona - rekao je Admir Arnautović, portparol Kantonalnog tužilaštva TK.

Nije bilo prijava protiv Elvisa

STANOVNICI Tuzle su juče masovno ostavljali sveće i cveće ispred objekta čiji je vlasnik bila Amra Kahrimanović. Na konferenciji za novinare Uprave policije MUP TK, komesar MUP TK Dževad Korman je potvrdio da je Elvis Ćustendil ubio Kahrimanovićevu iz službenog pištolja i da se sada utvrđuju zašto on nije dobio poziv nadređenog da preda oružje dok je na odmoru. Kako je istakao, u poslednje tri godine nije evidentirana nijedna prijava protiv Ćustendila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!