OTPUŠTA SE NA KUĆNO LEČENJE: Posle jučerašnjeg pokušaja ubistva vlasnce pekare u Novom Sadu

Lj.P.

20. 12. 2023. u 12:25

VLASNICA pekare S.S. (63), koju je u utorak popodne, kako se sumnja, nožem izbola radnica S.T. (40), posle ukazane medicinske pomoći, otpuštena je iz Urgentnog centra na kućno lečenje.

ОТПУШТА СЕ НА КУЋНО ЛЕЧЕЊЕ: После јучерашњег покушаја убиства власнце пекаре у Новом Саду

FOTO:Lj.P.

Šesedettrogodišnjakinja je, kako su naveli u PR službi KCV, u tu zdravstvenu ustanovu primljena 19. decembra sa teškim povredama u vidu ubodnih rana po telu.

- Nakon kompletne dijagnostike, opservacije lekarske pomoći i sanacije rana, pacijentkinja se u svesnom stanju, urednih vitalnih parametara otpušta na dalje kućno lečenje – navode u PR službi KCV.

Šesdesettrogodišnja S.S., za koju saznajemo da je dravljanka Bosne i Hercegovine, zadobila je više ubodnih rana, kada je u utorak, oko 15 časova, u Ulici cara Dušana, na nju nasrnula S.T., radnica u pekari.

Dve žene su se na ulici najpre posvađale, jer je gazdarica radnici, navodno dugovala novac, a reč je navodno o sumi od 47.000 dinara. Nekoliko trenutaka kasnije, radnica je izvukla nož i napala vlasnicu pekare, nanevši joj povrede.

Čuvši raspravu između njih dve, radnici sa obližnjeg gradilišta su pozvali policiju, koja je na licu mesta zatekla obe žene. Povređena S.S. je sanitetom prevežena u Urgentni centar, a policija je osumnjičenoj odredila zadržavanje do 48 sati, a na teret joj se stavlja pokušaj ubistva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)