OVO JE SUZANA KOJU JE UBIO SUPRUG KOD NOVOG BEČEJA: "Novosti" u selu gde se desilo svirepo ubistvo (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

19. 06. 2023. u 15:16

SELO Bočar, u opštini Novi Bečej, nedaleko od Kikinde, u šoku je nakon tragičnog događaja koji se dogodio u nedelju, 18. juna, u ranim popodnevni časovima kada je u porodičnoj kući Robert M. (39) usmrtio nevenčanu suprugu Suzanu (41). Zrenjaninska policija potvrdila je informaciju da je Robert nožem počinio ubistvo, te da je nakon toga lišen slobode.

ОВО ЈЕ СУЗАНА КОЈУ ЈЕ УБИО СУПРУГ КОД НОВОГ БЕЧЕЈА: Новости у селу где се десило свирепо убиство (ФОТО)

Foto: Facebook

U Bočaru, dan nakon svirepog ubistva, neverica i bol. Kuća u kojoj živi majka ubijene Suzane, nalazi se u susednoj ulici od kuće u kojoj je Robert presudio nevenčanoj supruzi.

Meštanka Bočara Radojka Kocić zatečena je onim što se, u noći između subote i nedelje, desilo u ovom mirnom i malom banatskom selu:

- Robert se pre nekoliko dana vratio iz zatvora i priča se po selu da je napao Suzanu. Ona je pobegla kod komšinice. Kad se, ipak, na njegov nagovor vratila kući, desilo se ono najgore, užas - kaže Radojka, uz napomenu da je u selu puno policije, naročito ispred kuće u kojoj se dogodio zločin i da je, koliko zna, Robert robijao i u Austriji.

Po selu se priča da je policiju pozvao Robertov brat nakon što je i njega napao i lakše povredio. Meštani Bočara kažu da je Robert robijao u Austriji, a iz zatvora se vratio desetak dana pre gnusnog čina ubistva nožem svoje nevenčane supruge.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)