KRV SVUDA PO STANU, NA TELU RANE: Novi detalji - Penzioner na Vračaru ubijen, komšije u šoku (FOTO)

J.D.Lj.

03. 02. 2023. u 18:02

U SIME Igumanova 31, u beogradskom naselju Vračar, na drugom spratu zgrade, u stanu broj 6, danas je pronađeno beživotno telo Dragana V. (70).

КРВ СВУДА ПО СТАНУ, НА ТЕЛУ РАНЕ: Нови детаљи - Пензионер на Врачару убијен, комшије у шоку (ФОТО)

Foto: Z.Jovanović Mačak

Na telu su uočene brojne rane, te se sumnja da je nesrećni čovek ubijen.

Na mesto nesreće odmah su stigli policija i Hitna pomoć, koju je, kako pričaju komšije, najverovatnije pozvao neko od rođaka. On je i ušao u stan Dragana V. i našao ga mrtvog.

Uviđaj je trajao više sati, a telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdili tačan uzrok i vreme smrti.

- Video sam ga, koliko juče - kaže jedan od komšija. - Priča se da je ubijen, da je na telu pronađeno više ubodnih rana od oštrog predmeta i da je u stanu bilo mnogo krvi. Zaista ne znam ko je mogao da mu i zbog čega naudi.

Komšiluk kaže da je Dragan V. živeo sam u stanu. Navode da zgrada ima sigurnosna vrata, da u nju ne može tek tako da se uđe i da ne znaju ko je i kako ušao unutra, kao i u stan.

- Ne znamo da li je imao decu, neku rodbinu... Ne znamo ni ko ga je pronašao, ali strašno je. Bio je divan, miran čovek. Uvek nasmejan i pozitivan. Imao je penziju, moguće da ga je neko zato ubio. Ako je tako, strašno je. Zar zbog toga neko da naudi čoveku?  

Istraga se nastavlja.

BONUS VIDEO - OTIMAJU NAM DEDOVINU, A VREBAJU I SNAJPERIMA: Srbi kod Leposavića odlučni u nameri da odbrane svoje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)