BRAJAN Volš optužen je za ubistvo svoje supruge Ane, Beograđanke za kojom se traga od 1. januara, najnovija je vest u američkim i srpskim medijima, a njena majka Milanka Ljubičić najpre je zanemela a onda jedva izustila: "Ja u to ne mogu da verujem".

Komentari (12)

Srđan Perišić

18.01.2023. 06:45

Када је циљ да се по сваку цену удаш за богатог Американца, без обзира ко је он, или уопште да живиш тамо, да се одрекнеш културе из које потичеш - онда ту никако нема среће, никако, а можеш и да завршиш овако као ова некадашња Београђанка. На жалост, код нас је таквих много. По прилично је неразумно понашање и мајке ове убијене жене, што само говори да је проблем много шири.

Goga

18.01.2023. 13:43

Pitam se,da li je ta njena majka uopšte normalna? Trebalo bi da se suoči sa cinjenicama. I da shvati da se svi ljudi menjaju. Otkud toliko poverenje u zeta? Najviše mi je zao decice,kakvoj sudbini ce prepusteni biti.

Slavica

18.01.2023. 16:24

Ova majka nije normalna....Bože sačuvaj...kao da nije poznavala svoje dijete,a ti što ne pomišlja da uzme unučiće je posebna priča

Mia

18.01.2023. 22:05

Ocigledno je u shoku, posebno ako je zena onog Vlade ljubicica koji je varao sa Sladjom u Genex hotely 90' ih... A ona bila glupa do besvesti... I eto kako su vaspitali decu, udaj se i zaboravi na pamet. A ljubicici su poznati lopovi...Bog sve vidi