VELIKO HAPŠENJE U UBU: Priveden Milan Lazarević zvani Laza bombaš

Novosti online

05. 10. 2022. u 16:24

KAKO se navodi u policijskom saopštenju, policija u Ubu uočila je „audi“ kojim je Lazarević upravljao i pokušala da ga zaustavi, međutime on se oglušio o naređenje i nastavio da vozi

ВЕЛИКО ХАПШЕЊЕ У УБУ: Приведен Милан Лазаревић звани Лаза бомбаш

MUP Printscreen

Policija je danas saopštila da je u zajedničkoj akciji sa Bezbednosno-informativnom uhapšen Milan Lazarević zvani Laza bombaš (52) iz Valjeva, koji se skrivao u okolini Uba, nakon što je pobegao iz Višeg suda u Beogradu gde mu se sudi zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu i izvršio više teških krivičnih dela, među kojima i ubistva.

On se inače kako "Novosti" saznaju samovoljno udaljio sa suđenja, zbog čega mu je postupajući sudija odredio pritvor. 

On se tereti da je bio vođa “valjevske grupe”, optužene za ubistvo Željka Đedovića (30) iz Valjeva i toj grupi se sudi već 13 godina u Specijalnom sudu u Beogradu.

Odmah pošto je za njim raspisana sudska poternica, policija u Ubu uočila je „audi“ kojim je Lazarević upravljao i pokušala da ga zaustavi, ali se on oglušio o naređenje i nastavio da vozi.

Policija i BIA su ga ubrzo pronašli i uhapsili i on je sproveden u pritvorsku jedinicu.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, po nalogu tužilaštva, protiv njega će biti podneta krivična prijava.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO - SEĆANjE: Pavle Vujisić nije završio glumu, ali mnogima je mogao da bude profesor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)