U ŠUPI KRIO ARSENAL ORUŽJA I MUNICIJE: Akcija policije u Petrovcu na Mlavi

D. N.

29. 09. 2022. u 14:19

POLICIJA u Petrovcu na Mlavi, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv muškarca (59) iz okoline ovog grada, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

У ШУПИ КРИО АРСЕНАЛ ОРУЖЈА И МУНИЦИЈЕ: Акција полиције у Петровцу на Млави

MUP

U pretresu domaćinstva osumnjičenog, u pomoćnoj zgradi, policija je pronašla četiri pištolja, vazdušni pištolj, lovačku pušku ručne izrade, karabin, 188 metaka različitog kalibra, kesu sa 130 grama kapisli i praznih lovačkih patrona, kao i dve mašine za punjenje lovačkih patrona.

Protiv osumnjičenog biće podneta i prekršajna prijava iz Zakona o oružju i municiji jer lovački karabin, lovačku pušku i revolver koje poseduje po odobrenju, nije čuvao u skladu sa Zakonom o oružju i municiji.

BONUS VIDEO - PRODATA ZA 50 MILIONA DOLARA: Ovo je Titova vila na Menhetnu - jedna od najstarijih u Njujorku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima