TELO UBIJENE KRAJ KREVETA: Detalji zločina kod Kučeva, pljačkaši zaglavili vrata, komšije zatekle jeziv prizor!

Novosti online

10. 05. 2022. u 15:14

TELO Mirjane Živojinović (71) u njenoj kući u selu Mišljenovac kod Kučeva pronašle su komšije koje su rođaci pozvali da provere šta se dešava, pošto se nije javljala na telefon.

ТЕЛО УБИЈЕНЕ КРАЈ КРЕВЕТА: Детаљи злочина код Кучева, пљачкаши заглавили врата, комшије затекле језив призор!

D.N.

Komšije su tada otišle do Mirjanine kuće, a deo nameštaja bio je stavljen s unutrašnje strane na vrata kuće kako niko ne bi mogao da uđe, piše Blic.

Međutim, komšije su ušle u kuću i telo nesrećne žene, s vidljivim povredama, pronašle kraj kreveta.

Policija je ubrzo došla na lice mesta, a sumnja se da su Mirjanu ubili pljačkaši s obzirom na to da je kuća bila ispreturana.

Prema prvim informacijama, Mirjana je brutalno pretučena kocem.

Istraga jezivog zločina je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni