SPALILI ZORANA ZBOG 2.000 DINARA: Otkriveno šta je prethodilo zločinu kod Sopota – sukobili se na ulici oko dnevnice

Novosti online/Z. U.

09. 04. 2022. u 21:09

ZORAN Isailović (50) iz Ripnja koji je nestao 20. marta, nađen je mrtav i ugljenisan u kamenolomu u Ralji kod Sopota.

СПАЛИЛИ ЗОРАНА ЗБОГ 2.000 ДИНАРА: Откривено шта је претходило злочину код Сопота – сукобили се на улици око дневнице

Foto: "Novosti"

Njegov nestanak prijavljen je nakon što ga meštani nisu videli 10 dana u njegovoj kući, a pre toga su ga videli kako se svađa sa trojicom muškaraca na ulici. Njegovi rođaci za Telegraf kažu da je bio dobar, da je živeo sam, voleo da popije i da je, kako su čuli, ubijen zbog dnevnice.

- Zoran je bio mnogo dobar. Jeste voleo da popije, ali kao i svi... Nije imao nikoga, živeo je sam u kući, od žene se razveo, nije imao dece, nikada nikoga nije dirao. Jedino ima rođenog brata, ali on živi u Barajevu. Koliko smo čuli, njega su ovde lokalci koje on valjda poznaje tu iz viđenja uhvatili da im da 2.000 dinara koje je zaradio kao dnevnicu. Radio je sa ovim što rade na vuči drveta traktorom. Koliko znam, ta trojica su bili prilično pijani. Posle svađe su ga odvukli, šta su uradili, ja ne znam tačno... Samo znam da je sada mrtav - rekao je rođak ubijenog Zorana za Telegraf.

Kako saznaju „Novosti“ Zoran je 20.03. oko 18h bio u centru Ralje. Sukobio se sa Alijom D. (45) i Selimi S. (27) iz Ralje. Posle tuče odveli su ga do obližnjeg kamenoloma, gde su nastavili tukili i na kraju bacili u rupu kamenoloma. Jama je nakon toga većim delom zatrpana zemljom koju svakodnevno nasipa veliki broj kamiona. Njegov nestanak prijavljen je 31. marta.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili Aliju D.(45) i Mihajla K. (59) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo Zorana Isailovića (50).

Osumnjičenima je sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana.

Selimi S. (27) je u bekstvu i za njim je raspisana međunarodna poternica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KAKO POBEDITI HEROIN: Priče iz hronike - Gost Novosti izlečenini zavisnik od droga Nebojša Jovanović (VIDEO)