MAJKA I DETE DALI IZJAVU U STANICI: Policija traga za identitetom muškarca koji je napao dečaka u školskom dvorištu u Borči

N.B.

14. 02. 2022. u 12:18

NAKON konsultovanja sa dežurnim tužiocem, policiji je izdat nalog da se traga za identitetom starijeg muškarca koji je sinoć napao dete u školskom dvorištu u Borči, saznaju "Novosti".

МАЈКА И ДЕТЕ ДАЛИ ИЗЈАВУ У СТАНИЦИ: Полиција трага за идентитетом мушкарца који је напао дечака у школском дворишту у Борчи

Foto: Google maps

Majka je sa dečakom koji je bio žrtva napada povodom događaja dala izjavu u policijskoj stanici. 

Podsetimo, dečak(9) je napadnut juče u školskom dvorištu u Borči, potvrdila je Tamara Jovanović, mališanova majka.

- Danas u popodnevnim časovima moje dete od 9 godina igralo se u školskom dvorištu OŠ "Rade Drainac" u Borči sa drugarima. Napadnut je iz čista mira od strane dede koji je tu bio u parku. Psihopata mi je dete zaskočio sa leđa i počeo da ga davi i bacio ga na zemlju zatim udario, potom je krenuo da šutne i njegovog drugara koji se srećom izmakao. Zatim je pobegao u prolaz pored kazina. Dete me pozvalo uplakano i istraumirano, a ja sam slučaj prijavila policiji. Psihopata od dede je imao tamno plavu jaknu, crne pantalone i crnu šubaru na glavi - ispričala je za "Kurir" majka dečaka Tamara Jovanović.

Ona je istakla da želi da roditelji shvate "kakve sve psihopate hodaju ulicama i školskim terenima i da se nešto učini povodom toga".

- Da li je moguće da više decu ne smemo ni da pustimo na školski teren da se igraju - rekla je majka Tamara Jovanović.

BONUS VIDEO: 

KOMEMORACIJA SNEŽANE PANTIĆ: Srbija se oprostila od karate legende

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju