ZAUVEK JE UTIHNULA KRISTIJANOVA GITARA: Ovo je novosadski ulični svirač pretučen na smrt (FOTO)

Lj. P.

10. 02. 2022. u 00:08

KRISTIJAN Kostić Bleki, novosadski ulični svirač, koji je često viđan u centru Novog Sada i kod pothodnika gde je svirao gitaru, pretučen je nasmrt u sredu ujutru u Novom Sadu.

ЗАУВЕК ЈЕ УТИХНУЛА КРИСТИЈАНОВА ГИТАРА: Ово је новосадски улични свирач претучен на смрт (ФОТО)

Foto: Printskrin

Ležao je bez svesti u Kosovskoj ulici i ubrzo po prijemu u Urgentni centar preminuo. Ubrzo je policija uhapsila je Ž. R. (21) iz Žablja pod sumnjom da je usmrtio ovog šezdesetjednogodišnjeg Novosađanina.

Kostića je, kako saznajemo, šetao ulicom, kada je na njega iznenada nasrnuo mladić iz Žablja, i bez ikakvog razloga krenuo da ga udara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Osumnjičeni je prethodno bio u jednom od lokala na Podbari – saznajemo od izvora. – Zaustavljao je ljude na ulici i pretpostavlja se da je tražio novac. U Kosovskoj ulici je video šesdesetjednogodišnjeg Novosađanina, prišao mu je i počeo da udara rukama i nogama. Nesrećni čovek je pao na trotoar, a kasnije je pronađen bez svesti i nije disao. Od zadobijenih udaraca, nesrećnom čoveku su polomljena rebra i lobanja.

Osumnjičenom Ž. R. je određeno zadržavanje do 48 sati i sa krivičnom prijavom će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!