ZADAVIO MLADIĆA IZ SRBIJE UZ REČI - ONA JE MOJA: Detalji zločina u Trstu, Roberta Trajkovića na Božić ubio Marokanac

E. H.

10. 01. 2022. u 20:20

ROBERT Trajković (17), poreklom iz Srbije, ubijen je u noći između 7. i 8. januara u Trstu, a njegovo beživotno telo policija je, kako prenose italijanski mediji, pronašla u podrumu jedne zgrade.

ЗАДАВИО МЛАДИЋА ИЗ СРБИЈЕ УЗ РЕЧИ - ОНА ЈЕ МОЈА: Детаљи злочина у Трсту, Роберта Трајковића на Божић убио Мароканац

Robert Trajković ubijen u podrumu zgrade

Zločin je, kako se tvrdi, počinio tri godine stariji Ali Kašim iz Maroka, koji je sve, navodno, priznao, tvrdeći da su se sukobili zbog devojke. Kazao je i da mu nije bila namera da ga ubije, već da ga uplaši.

Robert, koji je sa roditeljima i bratom živeo godinama u Italiji, devojku je upoznao za Novu godinu. Kobne večeri, krenuo je kod nje, ali od tada mu se izgubio svaki trag i porodica je policiji prijavila njegov nestanak.

Prema onome što se navodi u italijanskim medijima, telo je pronađeno u podrumu hostela u kom je devojka bila smeštena. Pronađeni su i tragovi krvi u zgradi.

- Sumnja se da je Kašim, inače bivši dečko devojke, napravio zasedu Robertu, jer je kobne večeri pre njega došao u stan devojke. Najverovatnije, znao je da on treba da stigne i sačekao ga je na ulazu u zgradu - tvrdi izvor upoznat sa slučajem. - Čim je Robert ušao u zgradu, Marokanac ga je napao s leđa. Odvukao ga je u podrum, gde ga je zadavio omčom. Dok ga je davio, vikao je: "Ona je moja".

Prijatelji ubijenog Roberta su otkrili da su mu savetovali da se ne viđa sa njom, jer ga je Kašim već jednom ranije ošamario. Navodno, ubica je sa devojkom živeo dve godine u Nemačkoj, a kada su se za praznike vratili u Italiju, ona ga je ostavila.

- Moj brat je nestao u petak. Nije se javljao na telefon. Preko društvenih mreža i lokalnih medija smo podelili apel i molili za pomoć da ga pronađemo. Robert je bio dobro dete, nikada nije imao problem sa zakonom i cilj mu je bio da pošteno radi u Italiji. Nije zaslužio ovo što se dogodilo - ispričao je za medije Robertov brat, Kristijan Trajković.

DEVOJKA U ŠOKU, JOŠ NIJE SASLUŠANA

DEVOJKA, zbog koje je Marokanac ubio Roberta, navodno još nije saslušana, jer je u šoku.

- Nadležni nisu uspeli da je ispitaju. Ali, zasada je izvesno da je osumnjičeni bio u njenom stanu, dok je ona telefonom ugovarala sastanak sa Robertom u hostelu - otkrili su izvori iz istrage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

UŽIVO, SRBIJA - ŠVAJCARSKA: Sudijska nadoknada vremena u toku, ima li čuda?!