MISTERIOZNA SMRT MUŠKARCA U VLASOTINCU: Sin (34) uglednog lekara nađen mrtav posle tuče na žurki

Novosti online

15. 11. 2021. u 00:09

BRANKO Tasić (34) pronađen je u petak uveče mrtav u centru Vlasotinca, a nadležni ispituju okolnosti pod kojima je izgubio život.

МИСТЕРИОЗНА СМРТ МУШКАРЦА У ВЛАСОТИНЦУ: Син (34)  угледног лекара нађен мртав после туче на журки

Foto: I. Mitić

Tasić je pronađen na sportskom terenu, a na prvi pogled nisu uočeni tragovi nasilja, ali je utvrđeno da je pre smrti bio na jednoj kućnoj žurki tokom koje je izbila tuča.

Kućna proslava

- Po Vlasotincu se sada priča da je pokojni muškarac s dvojicom drugova učestvovao u tuči koja je navodno izbila na privatnoj žurki u jednoj kući. Tasić je posle tuče istrčao napolje, posle čega je zatečen mrtav. Svađa i tuča su izbili oko 23 sata, a telo muškarca pronađeno je sat nakon ponoći - kaže naš izvor i dodaje da su uviđaj posle pronalaska leša obavljale četiri patrole policije.

- Policija intenzivno radi na slučaju. Već su saslušani svedoci, kao i Tasićevi drugovi. Zasad niko nije zadržan. Više javno tužilaštvo u Leskovcu naložilo je obdukciju tela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Biće najverovatnije urađene i toksikološke analize da bi se utvrdilo da li je mladić konzumirao neke lekove ili opijate, kao i da li je bio pod dejstvom alkohola - kaže naš izvor upoznat sa slučajem.

Dobra porodica

Pokojni Branko Tasić potiče iz ugledne vlasotinačke porodice, otac mu je tamošnji poznati lekar, a on je studirao u Beogradu.

- Studirao je srpski jezik i književnost i veći deo vremena provodio je u prestonici - kaže poznanik.

BONUS VIDEO - ŽENA IZBOLA SUPRUGA NASMRT: "Novosti" na mestu porodične tragedije u Surčinu

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!