JOŠ sam pod lekovima za smirenje, a i srčani sam bolesnik. Pomislila sam da je zemljotres kada su nasilnici, oko pola tri ujutru, obili katanac i ušli na sprat kuće.

sara

11.09.2021. 10:56

Prokleti bili šiptarski divljaci, to nema nigde u svetu, a EU ćuti i ne reaguje, dok zlikovci uništavaju imovinu i živote srbima na svojoj teritoriji!!!.

Boško

11.09.2021. 23:12

EU ćuti i dopušta sve to, a mi zapeli pa hoćemo u tu uniju pošto poto! A realno, i ovako nas neće biti na Kosovu, pa sama žena kaže da su joj deca u Srbiji. Od tih starih što su dole, novog poroda više nema tako da je nemoguće da nešto srpsko dole postoji u bližoj budućnosti. Pa pobegli su u Srbiju i ultra bogati Srbi sa Kosova, koji sad uspešno razvijaju krupne poslove ovde, a mi pravimo dramu oko same žene, kao da će njen ostanak dole doprineti nečemu. A što se ne vraćaju ovi bogati Srbi koji se ovde kunu u Kosovo, oni bi sa porodicama puno doprineli razvoju srpstva dole. Ovo su na žalost tužne ali istinite činjenice.

Bader

11.09.2021. 23:16

Narod koji ruši tudja groblja može da traje ali nema budućnost. Ni mnogo veći-Hitler, nije uspeo da istrebi jedan narod, čak ni iz Nemačke.