RASVETLJENO RAZBOJNIŠTVO U ŠAPCU: Uz pretnju nožem uzeo 15.000 dinara iz prodavnice

Tanjug

02. 09. 2021. u 19:30

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu rasvetlili su razbojništvo i identifikovali i pronašli dve osobe osumnjičene da su izvršile ovo krivično delo, saopšteno je danas iz Policijske uprave Šabac.

РАСВЕТЉЕНО РАЗБОЈНИШТВО У ШАПЦУ: Уз претњу ножем узео 15.000 динара из продавнице

Foto: I. Mitić

Tridesetogodišnji muškarac tereti se da je 23. avgusta ove godine u mestu Skrađani, uz pretnju nožem, od radnice jedne prodavnice uzeo 15.000 dinara.

Nakon izvršenog krivičnog dela, osumnjičeni je pobegao automobilom u kojem ga je, kako se sumnja, čekao I. R. (33).

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo u saizvršilaštvu, I.R. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu, dok će protiv tridesetogodišnjaka biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!