BEKO U APELACIONOM SUDU IZJAVIO: On je osoba koja je pokušala da me liši života

J. D. Lj.

11. 04. 2022. u 15:16

ON je osoba koja je pokušala da me liši života.

БЕКО У АПЕЛАЦИОНОМ СУДУ ИЗЈАВИО: Он је особа која је покушала да ме лиши живота

Foto P. Milošević

Ovo je danas pred većem Apelacionog suda izjavio Milan Beko, suočavajući se i gledajući u oči optuženog Aleksandra Zdravkovića koji se tereti da je pokušao u novembru 2014. ispred njegove kuće na Senjaku da ubije poznatog biznismena.

Beko je na pretresu izjavio da misli da nadležni nisu preduzeli baš sve potrebne mere kako bi se razrešio ovaj slučaj, ali se istovremeno i zahvalio na dosadašnjem trudu.

Podsetimo, Zdravković je za pokušaj ubistva Beka osuđen na devet godina zatvora. On od početka negira delo, a posle prvostepene presude Višeg suda u Beogradu, konačnu odluku o ovom slučaju doneće Apelacioni sud u Beogradu pred kojim je sad postupak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)