PRIZNAO KRIVICU ZA INCIDENT NA MIRIJEVU: Vozač autobusa 74 sklopio sporazum sa tužilaštvom, dobio 7 meseci kućnog zatvora

Novosti online

15. 01. 2022. u 14:14

VOZAČ autobusa na liniji 74 koji je juče na Mirijevu blokirao put na sat vremena, danas je sa tužilaštvom zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela, saznaju Novosti.

ПРИЗНАО КРИВИЦУ ЗА ИНЦИДЕНТ НА МИРИЈЕВУ: Возач аутобуса 74 склопио споразум са тужилаштвом, добио 7 месеци кућног затвора

Foto: Depositphotos

Vozač S.M. je sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela napad na službeno lice iz člana 323 KZ.

Njemu je izrečena kazna zatvora u trajanju od 7 meseci koju će izdržavati u kućnim uslovima. 

Vozač je pre dva dana blokirao ulicu na Mirijevu, posle sudara dva autobusa, a zatim se oglušio o naredbe policije.  

Kajao se i izviinjavanjavao, naveo je da se mnogo iznervirao prethodno nepropisno parkiranim vozilima koja su stajala u kontra smeru parkirana u punoj liniji, a njemu su smetali u saobraćaju. Sve to je dovelo do toga da ne postupi po nalogu policijije i da pruza otpor prilikom hapsenja, takođe jer rekao da nije mogao da pomeri autobus od stresa i tražio zamenskog vozača.

Tužilaštvo smatra da je kazna adekvatna, imajući u vidu priznanje ,kajanje,njegovu neosuđivanost,kao i doprinos drugih vozaca koji su prethodno neprpisno blokirali deo kolovoza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

BONUS VIDEO: 

DRAMATIČNO HAPŠENjE DILERA: Tokom intervencije policije začuli su se i pucnji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)