TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD BEOGRADA: Jezivi prizori sa lica mesta, automobil smrskan i prevrnut na krov, poznato ima li povređenih (VIDEO)

Novosti online

05. 03. 2024. u 09:02

TEŠKA saobraćajna nesreća desila se jutros oko 8.30 kod Mokroluškog brda, a tri osobe su povređene, nezvanično se saznaje.

ТЕШКА САОБРАЋАЈКА КОД БЕОГРАДА: Језиви призори са лица места, аутомобил смрскан и преврнут на кров, познато има ли повређених (ВИДЕО)

Foto: M. Anđela/Profimedia

U sudaru su učestvovala tri vozila, a jedno se prevrnulo na krov.

Kako saznajemo Telegraf, tri osobe se žale na povrede, ali njihovo stanje zasad nije poznato.

Na snimcima objavljenim na društvenim mrežama vide se dva slupana automobila, a materijalna šteta je ogromna.

Na licu mesta nalaze se ekipe Hitne pomoći i policije.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!