VRAĆAO SE SA OSTROGA, PA PODLETEO POD KAMION Prijatelji se opraštaju od nastradalog motocikliste: "Puste ulice bez njega, tuga..."

Novosti online

02. 10. 2023. u 14:06

MOTOCIKLISTA kojeg su prijatelji zvali Gagi, nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče na magistralnom putu Nova Varoš ‒ Zlatibor.

ВРАЋАО СЕ СА ОСТРОГА, ПА ПОДЛЕТЕО ПОД КАМИОН Пријатељи се опраштају од настрадалог мотоциклисте: Пусте улице без њега, туга...

Foto: Privatna arhiva

Nesreća se dogodila u blizini Kokinog Broda kada se vozač motocikla, iz za sada neutvrđenih razloga, sudario sa kamionom kruševačkih registarskih oznaka.

Kako priča mladićev prijatelj, Gagi je poreklom iz Prijepolja, a u Beograd je došao kao siroče.

 - Bio je po domovima, a živeo je sa tetkom. Tog dana se vraćao iz Crne Gore, bio je sa drugovima u manastiru Ostrog. Vraćali su se nazad za Srbiju motorima kad je on podleteo pod kamion... Od svih njih samo je on nastradao - kaže on.

On dodaje da Gagi nikada nije divljao motorom i da je bio dobar.

Podsetimo, scene na licu mesta nakon saobraćajne nesreće bile su jezive. Na putu su bili rasuti delovi vozila, a saobraćaj je bio otežan.

Prijatelji se opraštaju

Njegovi prijatelji ostavljaju potresne poruke u kojima pišu da će ulice biti puste bez njega.

- Puste ulice bez njega, tuga... Dečko je bio na mestu. Nije umeo da spletkari, tračari, izdvajao se od ostalih, nema ga više, niti te šale. Obožavao je da se mazi sa mojim psom. Imali smo planove, ali sad je gotovo - napisao je jedan od prijatelja.

(Blic/ Informer)

BONUS VIDEO: AUTOBUS UDARIO ŽENU I DETE: Teška nesreća na Labudovom brdu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)