NOVI DETALJI TEŠKE SAOBRAĆAJKE U ZAJEČARU: Pijan pokosio dečake, pa pobegao sa mesta udesa (FOTO)

S. M. J.

06. 09. 2023. u 11:42

OSNOVNO javno tužilaštvo u Zaječaru oglasilo se saopštenjem povodom saobraćajne nezgode u kojoj su povređena dva dečaka, od kojih je jednom amputirana leva noga.

НОВИ ДЕТАЉИ ТЕШКЕ САОБРАЋАЈКЕ У ЗАЈЕЧАРУ: Пијан покосио дечаке, па побегао са места удеса (ФОТО)

foto: Radio Magnum

Tridesetdevetogodišnji G. M. iz Zaječara napustio je mesto udesa nakon što se vozeći "golf 2" sa 1,94 promila alkohola sudario sa mopedom marke „Tomos APN 6“ kojim su se vozila dvojica dečaka.

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć oko 20 sati i 20 minuta na lokalnom putu Dubočane‒Gologovica kod Zaječara.

- Do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozilo, kojim je upravljao M. G. pod dejstvom alkohola i kretao se iz smera Gologovice ka Dubočanu, prešlo na levu stranu kolovoza gledano iz pravca njegovog kretanja i prednjim levim delom vozila udario u moped - navodi u saopštenju vršilac funkcije glavnog javnog tužioca Slaviša Dimitrijević.

foto: Radio Magnum

 

Dečaci su zadobili teške telesne povrede, a M. D. koji se vozio na motoru iza vozača U. P., takođe maloletnika, od siline udarca amputirana je leva noga ispod kolena.

Nakon saobraćajne nezgode vozač je napustio lice mesta, ali je ubrzo pronađen i po nalogu dežurnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječaru zadržan u trajanju do 48 sati. Dežurni tužilac obavio je uviđaj zajedno sa ovlašćenim službenim licima PU Zaječar i preduzete su sve mere kako bi se prikupili dokazi sa lica mesta.

- Po saslušanju osumnjičenog biće razmatrano da li postoje zakonski osnovi da se prema njemu odredi pritvor, s obzirom na teške posledice prouzrokovane saobraćajnom nezgodom i s obzirom na činjenicu da je napustio mesto nezgode - navodi vršilac funkcije javnog tužioca Slaviša Dimitrijević.

BONUS VIDEO:

KOMŠIJE U ŠOKU POSLE UBISTVA U MLADENOVCU: Dušan bio izvanredan čovek i sjajan majstor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024