POZNATO KO JE NASTRADAO U NESREĆI U SELU VRELO: Jedna osoba teže povređena, druga lakše, istraga u toku

Novosti Onlajn

04. 09. 2023. u 13:02

U SUDARU kombija i automobila u svrljiškom selu Vrelo stradao je B. M. (61), vozač "audija", a dva putnika iz tog vozila su povređena.

ПОЗНАТО КО ЈЕ НАСТРАДАО У НЕСРЕЋИ У СЕЛУ ВРЕЛО: Једна особа теже повређена, друга лакше, истрага у току

Foto: ilustracija/R.Š.

Telo muškarac je poslato na obdukciju.

Nezvanično, jutros oko 10 sati došlo je do direktnog sudara kombija i automobila.

Prema rečima očevidaca, vatrogasci su iz vozila izvlačili putnike. Nesrećni čovek je na mestu ostao mrtav, dok je jedna osoba teže, a druga lakše povređena.

Sumnja se da je vozač kombija "proklizao" na putu i direktno udario u automobil.

Povređeni

U UC UKC Niš hospitalizovana su dva pacijenta, muškog pola, jedan sa teškim povredama opasnim po život, drugi sa lakšim telesnim povredama.

- Nakon hitne dijagnostike po trauma protokolu, u reanimaciju Urgentnog centra UKC Niš primljen je pacijent N. K. (53), kome su konstatovane teške telesne povrede i trenutno se nalazi u životno ugrožavajućem stanju. Utvrđene su višestruke povrede i prelomi rebara i grudnog koša, a sumnja se i na povredu vratnog dela, odnosno jednjaka. Zbog ozbiljnosti i težine povreda, pacijent će odmah biti podvrgnut hirurškim intervencijama, radi daljeg zbrinjavanja. Drugi pacijent N. J. (34) zbrinut je u delu za hirurške intervencije i opservaciju Urgentnog centra UKC Niš. Nakon urađene kompletne dijagnostike, utvrđeno da nema težih povreda, sem oguljotina i ogrebotina i biće zadržan u UC, radi daljeg praćenja i sagledavanja njegovog zdravstvenog stanja - kažu iz UKC Niš.

BONUS VIDEO: AUTOBUS UDARIO ŽENU I DETE - Teška nesreća na Labudovom brdu

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024