"JOŠ UVEK NE ZNA DA SU ANĐELA I VUK POGINULI" Majka jedine preživele u nesreći kod Vrčina za "Novosti": Miona se probudila

J.D.Lj.

25. 07. 2023. u 14:39

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći, na pružnom prelazu, prošle noći u Vrčinu, stradali su Vuk G. (18) i Anđela B. (15), kada ih je pokosio voz, dok je Miona Đ. (17) lakše povređena.

ЈОШ УВЕК НЕ ЗНА ДА СУ АНЂЕЛА И ВУК ПОГИНУЛИ Мајка једине преживеле у несрећи код Врчина за Новости: Миона се пробудила

Foto: Privatna arhiva

- Oka nismo sklopili od noćas, od kada smo čuli za nesreću na pruzi, gde su izgubljena dva mlada života. Naša Miona je preživela, ali zadobila je povrede. No, doktori kažu da je sada "stabilno" i da verujemo u njeno ozdravljenje - kaže za "Novosti" Zorica Đorđević, majka Mione (17), jedine preživele u nezgodi koja se noćas dogodila na pružnom prelazu u Vrčinu, gde su poginuli Anđela B. (15) i Vuk G.(18).

- Bili smo u bolnici, videli smo naše dete, probudila se. Ima brojne povrede, na više mesta je ušivana, ali srećom, nema povreda unutrašnjih organa, krvarenje i prelome, kao ni povredu mozga, s obzirom na to da je kad je ispala iz auta, udarila glavom - kaže Zorica.

Naša sagovornica kaže da Miona ne zna šta se dogodilo i šta joj je sa prijateljima:

- Ona je izgubila svest u nezgodi. Zato ne zna ni šta se tačno dogodilo, kao ni da su Vuk i Anđela poginuli. Bili su jako bliski, dobra deca i drugovi. Treba da joj, kad se malo oporavi, kažemo istinu, ali ne znamo kako i plašimo se da je to ne dotuče i eventualno ne pogorša njen oporavak. 

BONUS VIDEO: PAMET U GLAVU - NE PIJAN ZA VOLAN: Nesvakidašnja simulacija saobraćajne nesreće izvedena u Subotici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)