MLADIĆU NIJE BILO SPASA Očevici otkrili detalje teške saobraćajne nesreće na Vračaru: Odjeknulo je kao da je eksplodirala bomba (FOTO)

Novosti online

04. 08. 2022. u 18:53

DVADESETOGODIŠNjI motociklista poginuo je danas popodne u Beogradskoj ulici na Vračaru, a očevici su otkrili detalje ove užasne saobraćajne nesreće.

МЛАДИЋУ НИЈЕ БИЛО СПАСА Очевици открили детаље тешке саобраћајне несреће на Врачару: Одјекнуло је као да је експлодирала бомба (ФОТО)

Foto: Milena Anđela/Profimedia/Ilustracija

- Bila sam na terasi, spremala sam se da krenem na posao kada sam čula jako škripanje guma i u sledećem trenu zvuk kao da je neko stavio bombu ispod automobila i ona eksplodirala. Kada sam pogledala, videla sam motor koji je skroz bio smrskan - kaže jedna žena očevidac za "Blic".

Kako pričaju svedoci nesreće, mladić se kretao velikom brzinom između automobila, nakon čega je, iz za sada nepoznatih razloga, proklizao i završio ispod vozila.

Fotografije sa mesta stravične nesreće u Beogradskoj ulici govore o silini udarca kojom je nesrećni muškarac podleteo pod automobil. Motocikl "suzuki" je potpuno smrskan, a delovi su rasuti na sve strane.

Od zadobijenih povreda, mladi vozač motocikla je preminuo na licu mesta. Ova nesreća je šokirala očevice koji su se našli na licu mesta.

- Ništa nije moglo da se vidi, podleteo je pod automobil. Sve se odigralo bukvalno u sekundi - navodi žena koja je želela da ostane anonimna.

Prema njenim rečima, u ovoj ulici blizu strogog centra grada često znaju da se stvore velike gužve u saobraćaju, a tada nastaje pravi ruski rulet na točkovima.

- Motociklisti, biciklisti, ali i ljudi koji voze trotinete idu baš brzo i prolaze pored automobila i tramvaja. Mnogo treba tramvaju da zakoči, pogotovo jer je ovo nizbrdica. Žao mi je mladića, čula sam da ima dvadesetak godina. Potreslo me je sve ovo - zaključuje ona.

(Blic)

BONUS VIDEO - TRAGEDIJA U VRANjU: Starija žena izgorela u požaru

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZA BOLJE SUTRA: Svetski dan obrazovanja o zaštiti životne sredine