U TOKU UPOREĐIVANJE SA DNK NENADA PERIŠA: Telo pronađeno na Adi Huji prebačeno na Institut za sudsku medicinu

Z. U.

18. 05. 2022. u 11:35

TELO za koje se sumnja da je Matej Periš, nestali Splićanin, pronađeno je jutros kod Ade Huje.

У ТОКУ УПОРЕЂИВАЊЕ СА ДНК НЕНАДА ПЕРИША: Тело пронађено на Ади Хуји пребачено на Институт за судску медицину

Foto: P. Milošević

Telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu, gde će se uraditi DNK analiza i pokušati da se utvrdi uzrok smrti.

Garderoba na telu odgovara onoj koju je Splićanin imao u noći nestanka, ali dok se ne utvrdi DNK analizom, ne može se sa sigurnošću potvrditi identitet.

Nenad Periš, Matejev otac, ranije je dao DNK uzorak za upoređivanje.

Podsetimo, telo je pronađeno jutros na desnoj obali Dunava. Kako kažu izvori "Novosti", telo je neprepoznatljivo zbog toga što je dugo vremena bilo u vodi, ali po konstituciji, po odeći, aplikaciji na majici, sumnja se da je reč o Mateju Perišu, za kojim se traga od decembra prošle godine, kada je nestao iz kluba "Gotik". On je u klubu bio sa prijateljima, sa kojima je došao u Beograd kako bi proslavili Novu godinu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)