STRAVIČNA SUDBINA NESTALE OBRENOVČANKE: Svetlana preživela požar u firmi, sada je nestala u plamenu u tržnom centru

Novosti online

04. 12. 2021. u 23:04

SVETLANA P. (58) iz Obrenovca, koja se vodi kao nestala u požaru koji je izbio pre četiri dana u robnoj kući u Obrenovcu, preživela je požar u fabrici "Lepenka" kod Umke, koji je izbio u avgustu ove godine.

СТРАВИЧНА СУДБИНА НЕСТАЛЕ ОБРЕНОВЧАНКЕ: Светлана преживела пожар у фирми, сада је нестала у пламену у тржном центру

Foto: Novosti

Svetlana je radila u fabrici kartona kod Umke u kojoj je 19. avgusta buknula vatra, ali su svi radnici uspeli da se evakuišu na vreme.

- I ona i muž rade u fabrici "Lepenka" i znam da su pre oko tri meseca izbegli veliki požar koji je buknuo u dvorištu fabrike. Tada je u fabrici pričinjena velika šteta, ali najvažnije je da nije bilo žrtava. Eto šta vam je sudbina, Svetlana je jedan požar preživela, a sad je nestala u drugom. Svi se nadamo da je uspela da preživi požar i da će se odnekud pojaviti - kaže jedna komšinica.

Podsetimo, Svetlana je u sredu otišla da se testira na koronu. Pošto je to završila, otišla je u apoteku u TC Obrenovac, koji je preko puta ambulante. Otkad je izbio požar, nje nema, nije došla kući, a ni po rezultate kovid testa, pa zato strahujemo da je ona jedna od nestalih u požaru - kažu komšije.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković rekao je da je krov izgorelog tržnog centra juče skinut i da je počeo uviđaj.

- Još nemamo nikakve informacije u vezi sa eventualnim žrtvama - naveo je Čučković.

Pored Svetlane P, kao nestala se vodi i Valentina L. (53), koja je radila u kineskoj prodavnici u robnoj kući.

https://video.novosti.rs/vesti/video/2836-bukti-robna-kuca-u-centru-obrenovca-na-licu-mesta-vatrogasci-i-policija

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)