NASTRADAO STARAC U KRALJEVU: Udario ga kamion dok je prelazio ulicu van pešačkog

G.Ć.

04. 10. 2021. u 14:53

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći, koja se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila u ponedeljak, oko 11 sati, u Ulici Dimitrija Tucovića u centru Kraljeva, poginuo je zasad neidentifikovani muškarac, star oko 80 godina.

НАСТРАДАО СТАРАЦ У КРАЉЕВУ: Ударио га камион док је прелазио улицу ван пешачког

Foto: V.M.

Kako se pretpostavlja, na njega je, dok je nedaleko od ovdašnje zgrade EPS-a prelazio ulicu van pešačkog prelaza, naleteo kamion vrnjačke registracije.

Sa teškim povredama nesrećni starac je prevezen u Opštu bolnicu „Studenica“, gde je, nažalost, ubrzo i preminuo.

BONUS VIDEO: CEO ALEKSINAC ZAVIJEN U CRNO: Komšija ubijene porodice Đokić
 
 


Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRAMVAJ OBORIO ŽENU NA AUTOKOMANDI: Hitno prebačena u Urgentni centar, uviđaj u toku