ZADRŽANA TRI VOZAČA ZBOG VOŽNJE POD DEJSTVOM ALKOHOLA: Za dan u Južnobačkom okrugu otkrivena i sankcionisana 234 saobraćajna prekršaja

Lj.P.

20. 07. 2021. u 16:11

NA području Južnobačkog okruga, policija je 19. jula otkrila i sankcionisala ukupno 234 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

ЗАДРЖАНА ТРИ ВОЗАЧА ЗБОГ ВОЖЊЕ ПОД ДЕЈСТВОМ АЛКОХОЛА: За дан у Јужнобачком округу откривена и санкционисана 234 саобраћајна прекршаја

Foto: V.Mitrić

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 12 vozača i sedam vozila, a zadržana su tri vozača, zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Jedan od zadržanih zbog vožnje pod dejstvom alkohola tereti se i za nasilničku vožnju, jer je, u Bečeju, upravljao automobilom sa više od dva promila alkohola u organizmu. Zadržani vozači će uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se sedam saobraćajnih nesreća, u kojima su tri osobe lakše povređene. U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodile su se četiri saobraćajne nesreće, u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)