ŽENSKA BANDA IZ BUGARSKE HARA BEOGRADOM: Ima ih oko 30, baza im je u Zemunu - ovo je pozadina drske krađe u tržnom centru (VIDEO)

Novosti online

01. 05. 2021. u 19:24

BESKRUPULOZNA krađa u jednom prestoničkom tržnom centru koju su zabeležile nadzorne kamere, a čiji glavni akter je državljanka Bugarske, nije izolovan slučaj.

ЖЕНСКА БАНДА ИЗ БУГАРСКЕ ХАРА БЕОГРАДОМ: Има их око 30, база им је у Земуну - ово је позадина дрске крађе у тржном центру (ВИДЕО)

Foto: Instagram/Moj Beograd

Žena koja je uhvaćena u krađi samo je deo dobro organizovane kriminalne grupe koja teroriše prestonicu. Sagovornik “Republike” tvrdi da bar tridesetak žena pripada ovoj bandi.

- Sve su prijavljene na adresi u Zemunu. Tu im je praktično baza iz koje kreću u lov po tržnim centrima ali ne i samo po tržnim centrima. Operišu gde stignu - pojašnjava izvor.

On tvrdi da pouzdano zna da je akterka sa snimka koji je objavljen u srpskim medijima i ranije bila hapšena, pa čak i deportovana u Bugarsku.

- A onda se vratila sa drugim imenom i nastavila po starom - ističe naš sagovornik.

Podsetimo, krađa se dogodila u jednom beogradskom tržnom centru, žena je ukrala 8.500 evra iz torbice muškarca dok je oštećeni bio u kabini butika. Iskaz pokradenog čoveka potvrdio je i snimak sa sigurnosnih kamera. Na njemu se vidi žena kako potpuno mirno uzima torbicu i iz nje vadi novac.

- To je uradila dok mi se dete pomerilo od torbice par metara. Uzela je torbicu izvadila novac i vratila torbicu na mesto. Slučaj je prijavljen policiji i pomoću kamera su došli do taksiste koji ju je odvezao do sajma gde je sela u manji auto bele boje. Taksista je po govoru zaključio da je u pitanju državljanka Bugarske - rekao je pokradeni čovek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)