ŠOKANTNA VEST! Nikola Vušović DŽoni, naslednik Velje Nevolje, više nije u zatvoru

Novosti online

29. 03. 2021. u 23:06

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić otkrio je u emisiji "Ćirilica" da Nikola Vušović DŽoni više nije uhapšen.

ШОКАНТНА ВЕСТ! Никола Вушовић Џони, наследник Веље Невоље, више није у затвору

Foto: ATA images/Printscreen

- Jeste li vi skoro videli jednu vest, da je uhapšen Nikola Vušović DŽoni u Dominikanskoj republici. Jedan od naslednika vođa kavačkog klana. Bio je u ekstradicionom pritvoru. E on više nije uhapšen - rekao je Vučić i dodao:

- Slobodan je kao ptica. A vi znate ko tamo jedini odluke donosi. Koja zemlja i na koji način. I pri tome smo bili upozoreni da će se to desiti.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

Nikola

30.03.2021. 00:31

U okruženju postoje mnogo kriminalnih grupa, veoma jakih. ne sme im se dozvoliti da im Srbija bude baza da se ovde rašire. Nije ih lako sprečiti, ali to naša država može.

Preky

30.03.2021. 09:36

Ljudi! Vučić je u pravu. U pitanju su metode specijalnog rata koje SAD vode protiv Srbije i to pishološko-propagandna dejstva, pokušaj izazivanja unutrašnjih nemira a ako zatreba biće i tajnih akcija tzv. "couvert aktion". O svemu tom su pisali pukovnici Vilić i Ateljević još osamdesetih u knjizi "Specijalni rat-odbrana i zaštita". Svih 9 metoda je primenjeno na prostoru SFRJ i Srbije ..Ovo je samo nastavak. Pa CIA je decenijama podržavala ustašku emigraciju koja je bila 90% sastavljena od kriminalaca i batinaša iz Hercegovine, Like i dela Bosne. Što da ne podrže i Džonija. Mi tu jednostavno ništa ne možemo. Ono što možemo je da sudimo i presudimo uhapšenima. Nikada , za njih , Srbija neće biti dovoljno ponizna da bi bila dobra. Ne mrze oni Srbiju kao teritorij već kao državu a Srbe kao narod!!! Zaboravili su samo: Sva su carstva propadala i njihovo će! Živela Srbija!