OSUMNJIČENI ZA MUČKO PREBIJANJE MLADIĆA SE BRANE ĆUTANJEM: Nadležno tužilaštvo predložilo, a sud im odredio pritvor

I. M.

15. 03. 2024. u 15:51

Dvojica mladića N.J.(29) i M.C.(29), obojica iz Leskovca, saslušani su danas u Osnovnom javnom tužilaštvu u ovom gradu na okolnosti izvršenja krivičnih dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda.

ОСУМЊИЧЕНИ ЗА МУЧКО ПРЕБИЈАЊЕ МЛАДИЋА СЕ БРАНЕ ЋУТАЊЕМ: Надлежно тужилаштво предложило, а суд им одредио притвор

Foto: I.Mitić

Osumnjičeni su se, u prisustvu branilaca, branili ćutanjem odnosno oni su se koristili zakonskim pravom da ne iznose odbranu.

Nakon njihovog saslušanja, javni tužilac je predložio da im se odredi pritvor u trajanju do 30 dana, a zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, da će ometati dalji postupak uticanjem na nesaslušane saizvršioce i svedoka, kao i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ponoviti krivična dela.

- Predložena mera je od strane suda i određena, a u daljem toku postupka biće preduzete neophodne dokazne radnje u cilju donošenja odluke – navedeno je u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu.

Uhapšeni se sumnjiče da su 1. marta, sa još dve osobe za kojima se intenzivno traga, dvadesetsedmogodišnjem mladiću zadali više udaraca u glavu, a da su ga zatim uvukli u vozilo i odvezli na periferiju Leskovca.

Tamo su, kako se sumnja, nastavili da ga tuku, a potom su ga vratili u grad i izbacili iz vozila.

Povređeni mladić je zbrinut u Opštoj bolnici u Leskovcu, a osumnjičeni se terete da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave