ĆERKA PRIJAVILA OCA DA JE MALTRETIRA JER MU SE NE SVIĐA BUDUĆI ZET: Boban V. (50) sve negira, kaže da je u pitanju finansijski nesporazum

J.D.Lj.

24. 11. 2023. u 15:29

U OBRENOVAČKO osnovno javno tužilaštvo priveden je i saslušan Boban V. (50) zbog nasilja u porodici, odnosno nad ćerkom.

ЋЕРКА ПРИЈАВИЛА ОЦА ДА ЈЕ МАЛТРЕТИРА ЈЕР МУ СЕ НЕ СВИЂА БУДУЋИ ЗЕТ: Бобан В. (50) све негира, каже да је у питању финансијски неспоразум

Foto N. Skenderija

Njega je, pre dva dana, policiji prijavila ćerka Ivana V.(26) iz Obrenovca da je izvršio nasilje nad njom tako što ju je, navodno, pijan vređao, pretio da će je ubiti i pokušao da polomi vrata od njene sobe. Ona tvrdi da je razlog sukoba to što se, navodno, njen dečko, a budući suprug "ne sviđa tati".

Danijela Sinđelić, portparol obrenovačkog Tužilaštva za "Novosti" pojašnjava:

- Osumnjičeni je priveden i saslušan - kaže portparol. - Izneo je odbranu, ali po njoj nema reči o onome za šta ga ćerka optužuje, dakle sve negira. Ipak, nadležni proveravaju sve detalje, kako bi se utvrdila prava isrtina. Osumnjičenom je po našem zahtevu, nadležni sud odredio pritvor do 30 dana.

Kako nezvanično saznajemo, otac Boban V. je na saslušanju rekao da njegova ćerka i budući zet već duže vreme žive kod njega u kući. Kazao je da se ne protivi njihovoj vezi, niti budućem braku, naprotiv.

Ipak, do nesuglasica je, kako on tvrdi, došlo iz materijalnih razloga. Navodno, Bobanova ćerka i budući zet, žive na njegov teret, što on više ne može da podnese finansijski. Zato je, kako tvrdi osumnjičeni, došlo do nesuglasica.

On je priznao da su se svađali, da je čak udario rukom o vrata, ali da nikoga, što je i utvrđeno nije povredio.

Navodno, otac je ćerki rekao da ako ona i dečko, odnosno budući njen suprug, žele da nastave da žive kod njega, moraju i materijalno da doprinose i pomognu. U protivnom, naglasio je da mogu da se isele iz njegove kuće.

Istragu o ovom slučaju i dalje vodi Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)